Close

Annas Kök

Annas Kök startade 2007 och är belägen på Miljögården i Lund som är känt för att vara Skånes vackraste inredningshus. Annas Kök och Miljögården är familjeföretaget som är måna om den personliga servicen och höga kvaliteten rakt igenom.

Annas Kök är lunchrestaurangen som värnar om en vällagad, varierad lunch gjord från grunden av säsongens råvaror. Med foten i norden men med glimtar mot medelhavsländerna hoppas vi kunna kittla dina smaklökar. Våra luncher serveras alltid med nybakt bröd och värmande soppa.

Vill du äta något lättare har vi även vår cafémeny med handskalade räkor på hemgjort rågbröd, wrap med pulled pork, grillad surdegsmacka med kyckling och krämig soppa. Sitt ner med en riktigt god espresso eller capuccino i designmöbler från Miljögården.

Vill du ta med något av vad vi har att erbjuda? Inga problem. Snittar till mingel, fördrinken eller förrätten. En kall buffé till festen, fräscha desserter, tårtor och handdoppade tryfflar att imponera med vid middagsbjudningen. Vi hjälper er även att skräddarsy trerätters middagar till bröllop och fest. Vi ser fram emot ditt besök!

Välkommen!

http://www.annaskok.se