Fritz Hansen

Superellips Utdragbart

Fritz Hansen

Superellips Utdragbart

fr. 51 512 kr

Superellips från Bruno Mathsson International är en mycket eftertraktad möbel av svensk design. Tack vare Superellips blev skaparen Bruno Mathssons lika välkänd internationellt.

 

Superellips utdragbart med bordsskiva i Fenix vit nanolaminat med kromade ben finns till kampanjpris här.

PRODUKTBESKRIVNING

Superellips Matbord – en ikonisk möbel

Superellips är ett av skandinaviens mest välkända matbord. Designen av Bruno Mathsson inspirerades av Piet Heins briljanta lösning av ett trafikproblem vid Sergels torg i Stockholm år 1958.

Mer om Superellips matbord

Tack vare Superellips ovanliga form och karaktäriska stålben har matbordet kommit att bli en riktig klassiker som får många hem att bli mer komplett. Bordet har en design som ger ett lätt svävande uttryck samtidigt som det är ett stabilt matbord som har en lätt montering.

Egenskaper

Hos Miljögården kan du välja mellan Superellips matbord och ett matbord med ett utdragbart utförande med iläggsskiva. Här kan du välja om du vill ha bordsskivan i laminat eller valnöt. Om du väljer laminat så blir kanten av bordsskivan i aluminium, medan den i valnöt får en kant i fanér. Underredet av spännben kommer i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Fritz Hansen

Kategorier

Bord , Matbord

Bredd

100 cm / 120 cm

Höjd

72 cm

Material

Bordskiva av Fenix nanolaminat med aluminiumkant. Underrede av metall, kromat eller pulverlackat

Leveranstid

ca. 6-8 veckor