Audo Copenhagen

Echasse Vas

Audo Copenhagen

Echasse Vas

fr. 1 995 kr

Nollställ

Échasse skål från Audo Copenhagen, formgiven av Theresa Arns.

PRODUKTBESKRIVNING

Upptäck Échasse-kollektionen från Audo Copenhagen som omdefinierar den klassiska elegansen hos glasvaser och skålar. Med en minimalistisk silhuett och en distinkt och lekfull touch tillför denna kollektion en elegant atmosfär till både moderna och traditionella rum. Theresa Rands lekfulla koncept tolkar på ett vackert sätt ordet ”échasse”, franska för ”styltor”. De smala, styltliknande benen bär upp glasformerna på ett delikat sätt, vilket skapar en känsla av lätthet samtidigt som stabiliteten garanteras.

Échasse-vasen, den första pjäsen i den nu ikoniska kollektionen, inspirerades av laboratorieteströr. Den droppformade designen är lika elegant när den pryder skrivbordet, vardagsrumsgolvet eller nattduksbordet som när den är tom. Den rökfärgade glasversionen med ben i borstad mässing finns i tre olika storlekar. Glasets unika färgskiftningar ger designen djup och kontrast mot de rena linjerna på benen.

Med en närmast ojordisk uttrycksfullhet och en design som höjer sig över allt annat, erbjuder Échasse-kollektionen oändliga möjligheter till experiment, precis som dess teströrsursprung antyder. Antingen enskilt eller i kombination, fyllda med favoritblommor, frukt och objekt, eller som ensamma skulpturala fokuspunkter, får dessa föremål moderna rum att bli levande med en mix av djärvhet och elegans.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Audo Copenhagen

Formgivare

Theresa Arns

Produktetiketter

Echasse

Diameter

Small: 10/15 cm, Medium: 15/22 cm, Large: 20/30 cm

Material

Rökfärgat glas, massiv mässing

Leveranstid

Ca 2-4 veckor