Kampanj

Fritz Hansen

Sjuan 3107 Stol Framsidesklädd Special Edition

Fritz Hansen

Sjuan 3107 Stol Framsidesklädd Special Edition

Före 13 510 kr

Upp till 3 520 kr rabatt

Sjuan special visar med sin enastående form en tidlöshet och en markant karaktär utan att på något sätt ta över inredning. En stilsäker möbel och inredningsdetalj som lyfter alla rum. Stolen är klädd i fullanilin läder Wild med en mörk cigarr-ton som drar år svart, rygg i valnöt och ben i mörk Bronsfärg eller i krom.

PRODUKTBESKRIVNING

Sjuan 3107 special – stilren och tidlös

Den välkända designikonen Sjuan-stolen eller 3107 som den också heter formgavs av Arne Jacobsen för Fritz Hansen år 1955. Trots flera år sedan Sjuan introducerades i designvärlden är den än idag lika aktuell.

Om Sjuan 3107 special

Sjuan 3107 är en vidareutveckling av Myran, Arne Jacobsens andra välkända stol, som nu är en av Fritz Hansens mest kända och sålda stol. I sjuan-stolen möts det bästa av världar: form, funktion och modern design. Något som gör stolen till en riktigt klassiker och en omtyckt favorit av många.  

Egenskaper

Sjuans stolsits och ryggstöd är skapade i ett helt stycke genom en utmärkande teknik. Stolen finns i en mängd olika färger, klädsel och utföranden som ytbehandlingar. Med sina nätta ben tillverkade i förkromat stål går Sjuan utmärkt att stapla upp till tolv stolar. En möbel som är både praktisk och stilfull. 

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Fritz Hansen

Formgivare

Arne Jacobsen

Kategorier

Erbjudanden , Sjuan , Stolar , xyz

Produktetiketter

sjuan-special-edition

Bredd

50 cm

Höjd

80,5 cm

Sitthöjd

46,5 cm

Material

Baksida i valnöt, framsida klädd i mörkbrunt läder, ben i brown bronze eller krom

Leveranstid

Brown Bronze - Normalt lagervara / Chrome - ca 4-6 veckor