Kampanj

Fritz Hansen

Superellips Utdragbart Kampanj

Fritz Hansen

Superellips Utdragbart Kampanj

Före 54 317 kr - 58 199 kr

Upp till 14 649 kr rabatt

Superellips från Bruno Mathsson International är en mycket eftertraktad möbel av svensk design. Tack vare Superellips blev skaparen Bruno Mathssons lika välkänd internationellt.

PRODUKTBESKRIVNING

Superellips Matbord – en ikonisk möbel

Superellips är ett av skandinaviens mest välkända matbord. Designen av Bruno Mathsson inspirerades av Piet Heins briljanta lösning av ett trafikproblem vid Sergels torg i Stockholm år 1958.

Mer om Superellips matbord:

Tack vare Superellips ovanliga form och karaktäriska stålben har matbordet kommit att bli en riktig klassiker som får många hem att bli mer komplett. Bordet har en design som ger ett lätt svävande uttryck samtidigt som det är ett stabilt matbord som har en lätt montering.

Egenskaper:

Hos Miljögården kan du välja mellan Superellips matbord och ett matbord med ett utdragbart utförande med iläggsskiva. Här kan du välja om du vill ha bordsskivan i laminat eller valnöt. Om du väljer laminat så blir kanten av bordsskivan i aluminium, medan den i valnöt får en kant i fanér. Underredet av spännben kommer i antingen pulverlackerat eller förkromat stål.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Fritz Hansen

Bredd

100 cm / 120 cm

Höjd

72 cm

Material

Bordskiva av Fenix nanolaminat med aluminiumkant. Underrede av kromad metall.

Leveranstid

Normalt lagervara