Lammhults

Corso Fåtölj

Lammhults

Corso Fåtölj

28 670 kr

Beställningsvara

Stativ av Ø22 mm i förkromat stålrör med glidfötter och bärväv i linneväv natur med detaljer i matchande läder. Sitt- och ryggdyna i matchande linneväv med stoppning av skuret kallskum.

PRODUKTBESKRIVNING

Corso-fåtöljen började som en lek med linjer i skissboken av designern Peter Andersson: ”De tvådimensionella linjerna i skissboken, som intuitivt bara kändes så självklara, har översatts till en sammanhängande slinga av stålrör” förklarar Peter Andersson. Enkelheten i Corsos design återspeglas också genom dess resurseffektiva konstruktion. Ramen ger fåtöljen en mjuk, spänstig effekt både genom sin form och konstruktion, samtidigt som designen utnyttjar en minimal mängd klädsel, utan att kompromissa med komforten.

Naturliga och hållbara material används för att förlänga produktens livscykel och kan lätt tas isär för utbyte eller återvinning. Stomme av Ø19 mm pulverlackerat eller kromat stålrör. Stödtyg av canvas eller naturligt linne med matchande läderdetaljer. Sits- och ryggdyna i matchande canvas/naturlinne eller läder med högfjädrande polyuretanskum.

Fåtöljen finns i fler utföranden. Varm välkommen att kontakta oss för mer information.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

LAM-COR1-LAM

Varumärke

Lammhults

Formgivare

Peter Andersson

Kategorier

Fåtöljer

Produktetiketter

Soffor-Fåtöljer

Bredd

64,5 cm

Höjd

77 cm

Djup

90 cm

Sitthöjd

39 cm

Material

Linneväv/Krom

Leveranstid

Ca 6-8 veckor