Wästberg

Île w153 Klämlampa

Wästberg

Île w153 Klämlampa

2 336 kr

Multifunktionslampa av aluminium lackerad i olika kulörer. Kan placeras stående, vägghängas eller klämmas fast. Inklusive ljuskälla.

PRODUKTBESKRIVNING

Precis som fällstolar inte har samma status som vanliga stolar har inte klämlampor samma status som bordslampor. Det kan tyckas orättvist eftersom klämlampor är väldigt användbara. Kanske har det att göra med deras användning eller faktumet att de ser ganska skröpliga ut när de inte används, de kan inte ens stå upp utan att trilla omkull.

Inga Sempé inspirerades av sin barndoms billiga klämlampor, den typen som såldes billigt i järnaffärer. De var väldigt enkla: en klämma fäst vid en glödlampas sockel och en skärm på lampan som riktade ljuset. Ett mästerverk. Så för att ta tillbaka klämlampans glada och lätta uttryck var syftet med Île att tillåta fler användningar och göra den multifunktionell. Den platta basen låter den stå på platta ytor och även monteras på en vägg. Och sist, men uppenbarligen inte minst, har den en klämma för att du ska kunna placera den där du vill.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Wästberg

Formgivare

Inga Sempé

Bredd

Ø19 cm

Höjd

16 cm

Ljuskälla

6W LED

Leveranstid

2 – 3 veckor