Close

Webbshop

Yuh Vägglampa

4 950 kr

Fri frakt!
  • Svart
  • Vit
Nollställ
Varumärke: Formgivare: Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Djup29,6 cm
Höjd62,6 cm
MaterialGjuten aluminium/Extruderad mässing/Matt våtlackerad
LjuskällaLED 2700K 10W
Leveranstid2-3 veckor

Beskrivning

GamFratesi grundades 2006 av danska arkitekten Stine Gam (född 1975) och italienska arkitekten Enrico Fratesi (född 1978).
De träffades vid institutionen för arkitektur på universitetet i Ferrara i Italien 2004 och har sedan studerat tillsammans på Aarhus School of Architecture i Danmark. GamFratesi har en studio i Köpenhamn men de reser ofta tillbaka till sin bas i Pesaro i Italien.
GamFratesis kreativa drivkraft när de designar kommer från en blandning av tradition och innovation och en experimentell syn på material och tekniker. Stine Gam och Enrico Fratesi kommer från olika bakgrunder och inspireras av klassiska danska möbler och hantverk med ett klassiskt italienskt intellektuellt och konceptuellt synsätt. Att förstå en tradition och använda den aktivt i studion gör det möjligt att bygga vidare på den. Från detta tvärkulturella skikt skapar de design som med stor respekt speglar traditionen, och som samtidigt innehåller unika invävda historier, symboler och associationer ‒ ofta uttryckta genom minimalism.
Skärm och väggfäste: Gjuten aluminium. Stativ: Extruderad mässing. Svart. Matt våtlackerad. Kabeltyp: Plastledning. Ledningslängd: 2,5 m. Steglös dimning. Strömbrytare: Strömbrytare på väggfästet. LED-driver: integrerad i väggfästet.

1.000 KR RABATT PER 10.000 KR (Gäller ej Grythyttan, Fermob, MG Design och kampanjvaror) Avvisa