Close

Webbshop

Rough Matbord

fr. 40 098 kr

Fri frakt!
  • 300
  • 400
  • 220
  • Gjutjärn
  • Mässing
Nollställ

Rough Matbord från danska Norr11.

Varumärke: Formgivare: Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Bredd80 cm - 120 cm
Höjd80 cm
Längd220 cm / 400 cm
Material100% Suar trä / Underrede i Mässing eller Gjutjärn.
Leveranstid220 cm: ca 6-10 veckor / 400 cm: ca 16-20 veckor

Beskrivning

Rough Matbord är gjort av massivt lövträd och har en 10 – 12 cm tjock bordsskiva. Dess struktur och form är naturligt. Med en längd upp till 4 meter är detta bord utmärkt för middagar och konferenser, för både inom- och utomhusbruk. Bordsskivan är ett stycke av äkta Suar trä. Därför bibehålls den naturliga formen. Tidigare groddar av grenar och textur av barken kan kännas igen. Rough är en möbel med anmärkningsvärd hållbarhet. Det återspeglar styrka och renhet och är gjord för att vara med dig en livstid.

Bordet står på stadiga ben som representerar den naturliga styrkan i ett träd. Bordsskivan är mycket slitstarkt och är lätt att rengöra. Enkelt behandling med olja-vax eller såpa räcker, även när du använder bord utomhus. Vid behov kan bordet även rengöras med en högtryckstvätt om det finns några väderrelaterade fläckar.

Benen är designade av Rune Krøjgaard och Knut Bendik Humlevik. Maiden är robusta bordsben i gjutjärn eller mässing. Deras böjda design ger varje bord en intressant detalj som fångar uppmärksamhet.

Observera att bordsskivan väger mellan 190 kg, 285 kg och 380 kg och att extra transport/bärhjälpskostnader tillkommer.

15% PÅ BELYSNING - GÄLLER EJ UTVALDA VARUMÄRKEN Avvisa