Close

Webbshop

Era Fåtölj Låg

fr. 9 375 kr

Fri frakt!
Nollställ

Fåtölj med underrede i lackerat eller kromat stål alternativt ek eller valnöt. Tyg från Gabriel eller läder från Sørensen, se varianter under fliken ”Dokument”. Vänligen uppge tygets/lädrets utförande i meddelandefältet i kassan.

Varumärke: Formgivare: Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
Bredd72 cm
Djup75 cm
Höjd77 cm
Sitthöjd40 cm
Leveranstid12 – 14 veckor

Beskrivning

Klassisk, inbjudande, nostalgisk, kurvig. Det finns många sätt att beskriva kollektionen Era men den är mer än så. Formerna är välproportionerade, linjerna skarpa och känslan nutida. Era är designad för att överskrida generationsgränser och är lika hemma hos designälskare eller barnfamiljer som hos unga par eller pensionärer.

Med sin strömlinjeformade design och höga kvalitet är Era en tålig, långlivad och mångsidig kollektion som tillmötesgår den flexibilitet som dagens interiörer kräver. Med en mängd textilier i olika kulörer samt ben i flera utföranden kan du formge din Eramöbel efter eget tycke och smak.

Fåtöljens breda gjutna kudde och ryggens kurvatur säkerställer en fantastisk sittkomfort. Oavsett vart och hur du använder Era så är den skön att sitta i timmar i sträck.