Close

Webbshop

Stringhylla Kombination A

3 960 kr

Fri frakt!
 • Grå
 • Svart
 • Vit
Nollställ
Varumärke: Formgivare: Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,
Bredd60 cm
Djup30 cm
Leveranstidca 2-3 veckor

Beskrivning

Kombination A är den perfekta lösningen för den mindre hallen som kräver en minimalistisk och funktionell förvaringslösning med ett talande designspråk. Innehåller sko- och hatthylla samt en mindre klädstång för favorit ytterplagget eller exempelvis ett paraply. Gavlarna är 50 cm vardera för hatt- och skohylla. Skulle du mot förmodan behöva ytterligare förvaring i framtiden eller kanske önska att komplettera med övriga String-produkter så är Kombination A en bra grundstruktur att utgå ifrån.
Vissa ting blir så starkt förknippade med en tid att de blir tidlösa. Detta gäller i hög grad för Nisse Strinnings hylla String. Det kan tyckas märkligt att något så enkelt och oansenligt som denna lilla nätta, lätta hylla med sina tunna gavlar blivit en av 1900-talets främsta designikoner.
Orsakerna är flera. Den smala förpackningen är enkel och smidig att frakta. Hyllan är lätt att montera och hyllplanen går snabbt att flytta. Förvaringsmöjligheterna är många och allt hålls på plats av dem stilrena gavlarna. Den är stabil och kan byggas ut i alla riktningar oavsett om väggytan är stor eller liten. Fiffig, föränderlig, och flexibel. Det är inte konstigt att String blivit en älskad designikon.

Du gillar kanske också…

 • String Gavel Golv, 115 x 30 cm

  String
  fr. 850 kr
  Välj alternativ
 • String Gavel Golv, 85 x 30 cm

  String
  fr. 720 kr
  Välj alternativ
 • String Gavel Golv, 200 x 30 cm

  String
  fr. 1 075 kr
  Välj alternativ

1.000:- RABATT FÖR VARJE 10.000:- (Gäller ej utvalda varumärken) Avvisa