Close

Webbshop

Mags Soft Modulsoffa

33 910 kr

Fri frakt!

Stilren och minimalistisk soffa från danska HAY. Soffan finns som 2-sits, 3-sits eller som modul soffa så du kan bygga ihop den efter dina önskemål.

Varumärke: Artikelnr: 9301, 1063 och 8261 Kategorier: , , , ,
Längd320 cm

Beskrivning

De funktioner som gör en soffa varaktigt är alla saker som inte är direkt synliga: sammansättning, skum och invändig stoppning . Alla tre elementen är i fokus i Mags serien, som förutom en hög komfort också har starka funktionella egenskaper, som du kan bygga och expandera din soffa med en schäslong, en hörnmodul, ytterligare platser eller alla av ovanstående . Den djupa sitsen och höga armstöd gör Mags till en perfekt soffa med plats för alla och deras individuella behov.

Mags Soft är en avslappnad version av den praktiska och flexibla soffserien, som kan utökas med en schäslong, en hörnmodul och extra stolar. De synliga sömmarna och mjuka kuddarna, som har nedåtstoppning på toppen av fast skumfyllning, ger Mags Soft en avspänd look som kompletteras med komforten i djupa, mjuka säten.

Tyg: Divina Melange 120 med mörkgrå stickning

Det finns i en lång rad olika tyger och färger att välja på med hög slitstyrka. Ladda gärna ner produktbladet för att se de olika modulerna.

Tillval kudde: 55 cm x 48 cm, Pris: 1.375 kr

Du gillar kanske också…

  • Mags Soft Kudde

    HAY
    1 375 kr
    Lägg i varukorg