Close

Webbshop

Rejoin Modulsoffa

Bildexempel i tyg 3 delar + pall med underrede i björk. Mittdel x 2. En del med armstöd + pall. Varje del (ej pall) inklusive 2 prydnadskuddar. Pris: 52.440 kr

Varumärke: Formgivare: Kategorier: ,
Bredd92 / 97 cm
Djup97 cm
Höjd80 cm
Sitthöjd45 cm
LeveranstidBeställningsvara (ca 8-9 veckor)

Beskrivning

Emma Olbers har ritat sektionssoffan Rejoin där miljötänk varit en drivande faktor. ”Jag ville skapa en soffa med en hemtrevlig och omfamnande känsla och då kom jag att tänka på min favvokofta, den jag ärvde av morfar, härlig i ull med lappar i skinn”, säger Emma. Soffan består av moduler med måtten 90×90 cm som man kopplar ihop med ett beslag. Därmed kan man enkelt möblera om soffan. Underredet är tillverkat av massiv mattlackad björk men finns även att få i svartbets eller svart- eller vit metall. Rygg- och armstöd är klätt i 100 % lin och vegatabiliskt garvat skinn från svenska Tärnsjö. Klädseln till soffan väljer du bland våra ca 100 tyger i kollektionen eller så kan du skicka in ett eget tyg. 2 prydnadskuddar ingår till varje del. Rejoin går även att få med en indragen ryggbåge som bidrar till minskat sittdjup på delarna vänster, höger och mellan.

Då ingår endast en kudde till varje del. Mittdel 92 cm bred, del med armstöd 99 cm bred, båda med 97 cm djup. Pall 92×92 cm.

Vid intresse kontakta oss via telefon: 046-13 01 29, mail: info@miljogarden.se, eller besök oss i butiken.

1.000 KR RABATT PER 10.000 KR (Gäller ej Grythyttan, Fermob, MG Design och kampanjvaror) Avvisa