Close

Webbshop

Dyna Till Palissade Stol Och Karmstol

499 kr

 • Anthracite
 • Cream White
 • Olive
 • Sky Grey
Nollställ

Olefin är en syntetfiber, vilket innebär att den kemiskt sett står nära plasterna. Syntetfibrer är i sin tur en typ av konstfiber. Olefin-fibrer väger mycket lite. De är färgbeständiga, starka och är också bland annat smutsavstötande och snabbtorkande.

Varumärke: Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Bredd37 cm
Djup37 cm
Höjd3 cm
MaterialOlefin
Leveranstidca 4 veckor

Beskrivning

Palissade är en kollektion utemöbler formgivna av Ronan och Erwan Bouroullec för danska HAY. Syftet med Palissade var att skapa en serie möbler som passar i en mångfald av miljöer, på caféer och restauranger, i trädgårdar samt på terrasser och balkonger. På landet såväl som i storstaden. Möblerna är tillverkade av stål som galvaniserats och pulverlackerats för att tåla utomhusbruk och hålla länge. Palissade har en tydlig grafisk form som ger ett lätt och luftigt intryck. Kollektionen innehåller ett stort antal delar såsom stolar, bord, bänkar, soffor, loungestolar och pallar.

HAY samarbetar med några av de bästa och mest talangfulla internationella formgivarna som använder nya material och modern teknologi för att skapa produkter med högt värde för användaren. Varumärket hyllar okomplicerad design och strävar mot lekfullhet och funktion. Genom HAYs engagemang inom både design och produktion är varumärkets mål att göra bra design till bra priser. HAY arbetar gärna med nya unga formgivare likväl som redan etablerade större namn.

Du gillar kanske också…

 • Palissade Karmstol

  HAY
  3 149 kr
  Välj alternativ
 • Palissade Stol Galvaniserad

  HAY
  3 799 kr
  Lägg i varukorg
 • Palissade Stol

  HAY
  2 799 kr
  Välj alternativ