Fogia

Myko Kontorsstol Läder

Fogia

Myko Kontorsstol Läder

13 775 kr

Beställningsvara

Kontorsstolen Myko från Fogia är lika vacker att se på som den är skön att sitta i. Här bevisar formgivaren Stefan Borselius återigen att han är en betydande del bland designeliten. 

PRODUKTBESKRIVNING

Myko – konstverk och stol i ett

Fogias Myko är en serie av vackra stolar, som designats av den svenska formgivaren Stefan Borselius. Här ser vi Myko som en stilren kontorsstol med läderklädsel. Inred din skrivbordshörna med en stol som ger dig en anledning att sitta kvar länge. 

 

Om Myko

Stefan Borelius som står bakom designen har en förmåga att skapa vackra och eleganta möbler. Här gör Borselius det ännu en gång och nu i form av Myko, en skrivbordsstol som utstrålar stor intelligens och kvalitativ design. Stolens rygg har en veckad detalj som ger ett alldeles unikt uttryck.  

Egenskaper

Myko kännetecknas av sin mjukt formade stolskropp. Klädseln går att välja mellan både läder och tyg, i flera olika färger. Underredet består av fyra ben som avslutas med hjul. Det tillsammans får Myko att symboliserar ett avskalat och luftigt formspråk. Skrivbordsstolen är dock varken snurrbar eller höj- och sänkbar.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

621364c302ffdFOG

Varumärke

Fogia

Formgivare

Stefan Borselius

Kategorier

Matplats , Stolar

Bredd

48 cm

Höjd

86 cm

Sitthöjd

45 cm

Material

Formgjuten kallskumssits, metallben med hjul, RAL 9005, svart. Klädd i läder Shade 20291 (Sörensen)

Leveranstid

ca 6-8 veckor