Bent Hansen

Primum Stol Läder

Bent Hansen

Primum Stol Läder

9 830 kr13 905 kr
8 355.50 kr11 819.25 kr

Beställningsvara

Primum stol läder symboliserar formgivaren Bent Hansen skicklighet i materialval och design. En designikon som lyfter upp alla miljöer, såväl privata som offentliga. 

PRODUKTBESKRIVNING

Primum Stol Läder – elegans runt bordet

Stolen Primum från Bent Hansen är en vacker och stilsäker designmöbel med balanserade proportioner. Med sin eleganta läderklädda stolskropp i kombination med stålben i spännande form, bildas vackra kontraster som möts och blir ett. 

Om Primum Stol Läder

Primum är Bent Hansens första matstol som designats och tagits fram. Sedan stolens skapelse år 2012 har den fått stor uppmärksamhet och syns i flera olika miljöer. Både som mat- och konferensstol. Stolsryggen består av ett flexibelt nät som ger en hög bekvämlighet och god rörlighet i flera sittpositioner. Primums höga komfort anpassar sig väl efter alla typer av kroppsformer. 

Egenskaper

Välj mellan olika tyg- och läderkvaliteter och färger på din Primum stol. Komplettera sedan ditt val med underrede i krom, svart pulverlackerat stål eller rostfritt stål. Det går även att välja med eller utan armstöd likaväl som med eller utan hjul. 

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Bent Hansen

Formgivare

Gumbo studio

Kategorier

Kontorsmöbler , Matplats , Stolar

Produktetiketter

primum

Bredd

44 cm

Höjd

80 cm

Sitthöjd

46 cm

Material

Stol med stoppad sits i läder Adrian Svart/Cognac, ställning i svartlackerat stål eller rostfritt stål

Leveranstid

ca 3-4 veckor