Close

ÖPPETTIDER

Vardag: 11-19

Lördag: 11-17

Söndag: 11-17

HELGDAGAR 2021

Nyårsafton: Stängt

Nyårsdagen: Stängt

Trettondagsafton: 11-19

Trettondagen: 11-17

Skärtorsdagen: 11-18

Långfredagen: Stängt

Påskafton: 11-17

Påskdagen: 11-17

Annandag påsk: 11-17

Valborgsmässoafton: 11-17

Första maj: 11-17

Kristi Himmelsfärd: 11-17

Nationaldagen: 11-17

Midsommarafton: Stängt

Midsommardagen: Stängt

Alla Helgons dag, lördag: 11-17

Lucia: 11-17

Julafton: Stängt

Juldagen: Stängt

Annandag jul: Stängt


FÖR EN GRÖNARE VÄRLD - SOLCELLER

Övergången till en värld som förlitar sig mer och mer på förnybar energi är något som vi på Miljögården både brinner starkt för och vill vara delaktiga i. Efter flera månaders arbete står projektet nu klart, där vårt tak blivit fullt optimerat och utrustat med en av framtidens nyckellösningar på energifronten, nämligen solceller. 

Tillsammans med företaget Save by Solar har en modern och hållbar anläggning byggts med en systemstorlek på 100,48 kW fördelat på 1132 kvm takyta. Detta innebär att 25,2 % av vår årliga elförbrukning nu både kommer produceras (92 600 KWh) och förbrukas på Miljögården och där all extra solel säljs tillbaka till elnätet En förbrukningssiffra som under högsommaren uppgår till 38 % av den egenproducerade elen, helt fantastiskt! Nästa projekt i turordningen blir att förse parkeringen med fyra stycken laddningsstationer för elbilar.

Vi vill tacka Save by Solar för ett väl genomfört samarbete och hoppas att detta är något som vi kan bygga vidare på i framtiden för välståndet och bevarandet av vår vackra gröna planet.Miljögårdens Möbler

Avtalsvägen 2, 22761 Lund 

046130129

Om Miljögården

Välkommen

Miljögården är en inredningsbutik i Lund som drivs och ägs av familjen Blomsterberg sedan 1984. Familjen Blomsterbergs dröm och vision är att skapa den kompletta inredningsbutiken. Miljögårdens inredningshus ligger på det lättillgängliga Novaområdet i Lund med en generös utställningsyta på 3000 kvm. 2003 slogs dörrarna upp till det nya huset. Vi har knutit till oss de mest intressanta formgivarna och tillverkarna. Hos oss finner du miljöer som inspirerar och väcker fantasin. Med flitiga besök på de viktiga möbelmässorna i Europa ligger Miljögården i framkant när det gäller nya trender, form och färg. Vi kan idag erbjuda många kända varumärken som värnar om kvalité och hållbar design. Känner du att du behöver hjälp med att inreda ditt hem erbjuder vi inredare som kan komma hem till dig och ge dig tips och råd.

Restaurang

Kära gäster, Efter att i 13,5 år haft den stora äran att få servera er mat, fika och catering har jag nu tagit det svåra beslutet att 28e februari var sista öppningsdagen i Annas Kök. Jag skulle vilja tacka alla fina gäster och stammisar som har kommit till oss från när och fjärran och ätit genom åren. Det har varit fantastiskt att se er återkomma. Det har varit ett privilegium för mig att ha fått arbeta med så mycket kompetent personal genom åren och jag skulle vilja tacka var och en av er. Särskilt stort tack till Anne-Lise, vår köksmästare som har varit med oss från start. Utan din smaksäkerhet och kreativitet hade inte Annas Kök blivit vad det är idag. Tack Lina vår restaurangchef. Du har burit restaurangen på dina axlar och gjort ett fantastiskt arbete när jag har arbetat allt mer på Miljögården. Vi slutar med flaggan i topp och hoppas att ni vill komma till oss en sista gång vår finalvecka 8. Vi kör några av mina mest älskade rätter som Anne-Lise skapat. Som vanligt med rötterna i Norden men med blinkningar mot Medelhavsländerna och Asien hoppas vi att en sista gång kunna kittla dina smaklökar! Vi kommer att sakna er, men nu ser vi framåt. 

Tack! Anna-Maria med personal

Miljögården Design

Miljögården Design är vår egen kollektion. Vi formger och skickliga snickare i Lund med omnejd har hand om tillverkningen. Enkelhet i formspråket och inga kompromisser i valet av material. Vi erbjuder stor flexibilitet när det gäller mått, träslag och ytbehandling. Du har möjlighet att välja det som passar dig bäst. Produktionen är idag omfattande och vi gör allt för att stödja våra lokala producenter som är involverade i produktionen, snickare, tapetserare och plåtslagare.

Kontakt

12% PÅ SOFFOR & FÅTÖLJER (Gäller ej utvalda varumärken.) Avvisa