B-bylon

Hydroponiskt Odlingskit

B-bylon

Hydroponiskt Odlingskit

2 169 kr

Hydroponiskt odlingskit från B-bylon. Kittet innehåller en odlingslåda, en kraftfull växtbelysning, odlingskorgar, fröpuckar, växtnäring samt fröerna persilja, koriander och basilika.

PRODUKTBESKRIVNING

Med detta helt unika hydroponiska odlingskit kan du odla örter och grönsaker inomhus året runt, oavsett väder eller tid på dygnet. Med en rymlig odlingslåda som rymmer upp till sex plantor och en högkvalitativ LED-växtbelysning har du allt du behöver för att lyckas med din odling och skapa din egna hängande köksträdgård. B-bylon har designat odlingskitet för att det flexibelt och enkelt ska kunna integreras i ditt befintliga hyllsystem med bredden 79 cm. Odlingslådan passar i flera hyllsystem, bland annat i Strings hyllsystem.

Kitet gör det enkelt för dig att komma igång snabbt utan att behöva leta efter olika komponenter själv. Det inkluderar en odlingslåda, en kraftfull växtbelysning, odlingskorgar, fröpuckar, fröer och växtnäring. Med växtbelysningen får dina växter optimalt ljus för att stödja deras tillväxt på ett effektivt sätt. Belysningen är utformad med bekvämlighet i åtanke och har en inbyggd timer och dimmerfunktion. Du kan vara säker på att dina plantor får de soltimmar de behöver, oavsett väderförhållanden eller tid på året. Växtbelysningen är 80,5 cm lång och 1,5 cm bred och krävs för odling hela året, samt om odlingslådan ej är placerad intill ett fönster och får rikligt med dagsljus.

Fördelar med hydroponisk odling:

  • Tillgång till färska kryddor och växter direkt i köket
  • Odla året om oavsett väder
  • Enkelt att underhålla, fyll på vatten 1-2 gånger i månaden
  • Växer snabbt och är mer näringsrikt
  • Det är billigare att odla eget
  • Inga bekämpningsmedel, minimalt transportbehov och matsvinn

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

364115376135191BBY

Varumärke

B-bylon

Höjd

14,5 cm

Längd

84 cm

Djup

19 cm

Material

ABS

Ljuskälla

LED, 2000 lumen, 6500K, 30W

Leveranstid

Normalt lagervara