Dux

DUX 8008 inkl. Bäddmadrass Xupport Plus

Dux

DUX 8008 inkl. Bäddmadrass Xupport Plus

fr. 94 815 kr

Nollställ

Kontinentalsängen DUX 8008 är en exklusiv säng med fler anpassningsmöjligheter och dubbelt så många spiraler än en vanlig säng. Pris inkl. bäddmadrass.

PRODUKTBESKRIVNING

DUX 8008 är utrustad med ett justerbart svankstödssystem för respektive sida av sängen. Med ett vred går det att ställa in och avläsa nivån, från medium till fast.

Sängen är utrustad med DUX Pascal-system – enkel justering av komfortzonerna från mjuk till fast. En kontinentalmadrass med naturlatex, bomullsvadd och två lager av 12 cm höga spiralsystem. Sängen har utbytbar topp på ovansidan av sängen och detaljer i läder smyckar madrass och ben.

Madrassen är 44 cm hög och rekommenderad benhöjd är 8 cm, 12 cm eller 16 cm. Kardborrefäste för sängkappa. Antal spiraler i 90 x 200 cm: 1 956 st.

Vid val av sängbredderna 160 och 180 cm väljer ni mellan två ramsängar med en hel bäddmadrass alt. hel ramsäng med hel bäddmadrass. Vänligen ange i meddelandefältet i kassan vilket alternativ ni önskar.

Sängen levereras med en, alt. två av varje pascalkassett (mjuk, medium och fast), beroende på storlek. Upp till och med 140 cm ingår tre kassetter. 160 cm till och med 180 cm ingår sex kassetter.

Önskas andra variationer vänligen kontakta oss.

Bäddmadrassen Xupport är en djuphäftad bäddmadrass med kärna av naturlatex. Ytterlager av blandvadd för extra ventilation och mjukhet.

Sängben, (ingår ej):
Cylindriska Ø10 cm | Cylindriska Ø5,5 cm | Kubiska 12×12 cm | Koniska | Koniska i läder | Cylindriska i läder

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Dux

Produktetiketter

Dux Sängar

Material

Ram av massivt trä. Stålspiraler. Läderdetaljer. Topp av djuphäftad naturlatex. Bomullsvadd

Leveranstid

ca 5-6 veckor