Louis Poulsen

PH 3/3 Pendel Pale Rose

Louis Poulsen

PH 3/3 Pendel Pale Rose

20 450 kr

Poul Henningsens ikoniska PH 3/3 Pendel, nu presenterad i Pale Rose som tillför en touch av elegans till varje interiör. Varje PH 3/3 Pendel Pale Rose tillverkas för hand.

PRODUKTBESKRIVNING

PH 3/3 Pale Rose taklampa är en elegant version av den ursprungliga Poul Henningsen-lampan från Whole Numbers-serien som passar perfekt att hänga högt. De munblåsta, blekrosa opalglasskärmarna ger ett mjukt och varmt ljus som är behagligt och bländfritt, samma egenskaper som övriga Louis Poulsen-lampor. Fattningen är tillverkad i blankborstad mässing och följer lampans form, och den något industriella stilen tillför en extra twist till den annars diskreta elegansen hos den här taklampan. Munblåst glas är till sin natur unikt och det innebär att det kan finnas en liten variation i glasets färg och tjocklek. Det förstärker dock bara den individuella karaktären hos din Pale Rose-lampa.

Observera att mässingen är obehandlad. Det betyder att ytan kommer förändras med tiden och utveckla en vacker patina om den lämnas opolerad.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

5741113125LOP

Varumärke

Louis Poulsen

Formgivare

Poul Henningsen

Kategorier

Belysning , Pendlar , Taklampor , xyz

Produktetiketter

The Pale Rose Collection

Höjd

30,7 cm

Diameter

28,5 cm

Material

Munblåst fyrlagers glas i unika färgen Pale Rose. Mässing. Sladdlängd: 2,8 m. Sladdtyp: Vit textil med stickkontakt.

Ljuskälla

7,5W LED E27

IP-klass

IP20

Leveranstid

1-2 veckor