HAY

Pandarine 3-sits Soffa Reclining Armrest

HAY

Pandarine 3-sits Soffa Reclining Armrest

59 499 kr60 299 kr
47 599.20 kr48 239.20 kr

3-sits soffa i tyg från HAY. Finns i fler utföranden och modeller, kontakta oss för mer information. Fast klädsel. Avtagbara textilöverdrag till benen i matchande tyg medföljer.

PRODUKTBESKRIVNING

Pandarine är en lyxig soffserie med mångsidig design och exceptionell komfort från HAY, formgiven av Inga Sempé. Armstöden kommer antingen i cylindrisk form eller med en lutande design som kan justeras individuellt på samma sätt som de metallhängda ryggstöden. Detta ger Pandarine förmågan att förvandlas till en enhetlig, madrassliknande yta där ryggstödet fungerar som stora, mjuka kuddar. Konstruerad med en kombination av Nozag-fjädrar, skum och vaddering, är Pandarine utformad för att ge exceptionell komfort i valfritt antal sitt- eller liggpositioner. Finns i två- och tre-sitsversioner med alternativ för ytterligare schäslonger och hörnmoduler. HAYs sortiment av textilier och konfigurationer ger stor flexibilitet för användning i en mängd privata och offentliga sammanhang.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

HAY

Formgivare

Inga Sempé

Kategorier

Soffor , Tresitssoffor

Produktetiketter

Soffor-Fåtöljer

Bredd

255 cm

Höjd

93,5 cm

Material

Sits i FSC-märkt plywood och granvirke, polyuretanskum, vadd, nozag-fjädrar och fibertex. Justerbara rygg- och armstöd i FSC-märkt plywoodram, polyuretanskum, stoppning med blandning av fjäder och silikonkulor. Ben av stål eller massivt trä.

Leveranstid

Beställningsvara (ca 6-8 veckor)