Audo Copenhagen

Vilhelm 3-sits Soffa

Audo Copenhagen

Vilhelm 3-sits Soffa

85 295 kr

Nollställ

Vilhelm är en sofistikerad 3-sits soffa från Audo, designad av Flemming Lassen. Här visar vi Vilhelm i tyg Zero 0001 (prisgrupp 3) med läderklädda knappar. Finns i fler utföranden, kontakta oss om varianten du söker inte visas här.

PRODUKTBESKRIVNING

Vilhelm, en sofistikerad men ändå extravagant 3-sits soffa skapad av Flemming Lassen år 1935 från Audo. Soffan har fått sitt namn efter designerns far och hämtar sin designinspiration från mitten av århundradet. Återintroducerad år 2019 och uppdaterad för att möta moderna behov, bjuder Vilhelm in till avkoppling med sin mjukt rundade form och väl vadderade klädsel. Ryggstöd och armstöd erbjuder en känsla av avskildhet och är skickligt detaljerade med knappar.

En soffa måste kunna fungera på flera sätt. Den bör inbjuda till lugn och eftertanke. Skapa en privat plats där du kan gömma dig och samtidigt bjuda in till liv och lek. Den måste kunna tåla att man sitter på ryggstödet eller armstöden och den ska kunna placeras mitt i rummet om så önskas. Utöver sin estetiska skönhet och harmoni, uppfyller Vilhelm alla dessa krav på ett utmärkt sätt.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Audo Copenhagen

Formgivare

Flemming Lassen

Kategorier

Soffor , Tresitssoffor , xyz

Bredd

221 cm

Höjd

80 cm

Djup

84 cm

Sitthöjd

46 cm

Material

Ek, plywood, stål, webbing / bälten, vadd, skum, pocketfjädrar och nozagfjädrar

Leveranstid

Ca 6-8 veckor