HAY

About a Chair Stol AAC23 Tyg

HAY

About a Chair Stol AAC23 Tyg

5 329 kr5 995 kr
4 529.65 kr5 095.75 kr

Beställningsvara

AAC23 från HAYs About A Chair Collection. Här visar vi några olika tyger ur tyggrupp 1 – Remix, Surface och Linara. Det finns ett stort urval av olika färger och material, vänligen kontakta oss vid intresse av andra utföranden.

PRODUKTBESKRIVNING

About a Chair från Hay är en härlig stol med mjuka former som finns i flera olika utföranden. Tanken bakom formgivningen av About a Chair var att skapa en stol med en stilren och enkel design som kan liva upp och komplettera alla möjliga rum med sin stora färg- och kombinationsbredd. Stolen finns även i andra varianter med eller utan armstöd, stoppad sits och rygg, med snurrfot, snurrfot med hjul.

AAC23 utstrålar den funktionella enkelheten som är karakteristisk för hela serien. Det solida skalet har en krökt rygg med armstöd i polypropylen, vilket ger utmärkt komfort och en mjuk, enhetlig silhuett. Den fyrbenta träbasen ger ett tidlöst klassiskt uttryck, vilket säkerställer större stabilitet och en längre livslängd. Det stora utbudet av tyg och ytbehandling ger möjlighet att skapa nästan oändliga designkombinationer.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

HAY

Formgivare

Hee Welling

Kategorier

Karmstolar , Matplats , Stolar

Produktetiketter

HAY-dining

Bredd

59 cm

Höjd

79 cm

Sitthöjd

46 cm

Material

Skal i polypropylen med stoppning av skum Oeko-Tex och tygklädsel, underrede i bok med ekfanér.

Leveranstid

6-8 veckor