Audo Copenhagen

Möt Audo Copenhagen. Varumärket Audo Copenhagen har bildats genom en förening av MENU och By Lassen och speglar både ett århundrade av dansk designtradition samt en modern, global syn som ständigt expanderar och utvecklas.

Audo Copenhagen är en lyxkälla för high-end design. Deras möbler, belysning och accessoarer utgörs av högkvalitativa material och noggranna detaljer. Man utgår från mänskliga behov och strävar efter att skapa starka, långvariga relationer med sina kunder. Varumärket förvaltar ikonisk design såsom den tidlösa Kubus-kollektionen av arkitekt Mogens Lassen, The Tired Man av Flemming Lassen och the Plinth Collection av Norm Architects. De samarbetar även aktivt med ledande arkitekter och inredningsarkitekter från hela världen inklusive Norm Architects, Colin King och Danielle Siggerud.

Genom att överbrygga långvariga arv och modern design, danska rötter och globala ambitioner, människor och projekt runt om i världen, är Audo Copenhagens design katalysatorer för kreativitet och gemensam innovation.

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Återställ filtrering

(69)

Ladda fler