Belysning

Ljuset spelar en viktig roll i alla människors liv. Det påverkar både vårt humör och välbefinnande. Alla hem behöver också olika slags belysning såsom allmänbelysning, stämningsbelysning, funktionsbelysning eller som dekoration i rummet. I vårt sortiment har vi flera vackra designlampor som skiner upp både vardagen och ditt hem. På Miljögården erbjuder vi lampor online och ett handplockat utbud av exklusiv belysning att välja mellan. Utforska vår kategori med belysning och hitta din favorit.

Sortering Path Copy

Standardsortering

Sortera efter mest sålda

Sortera efter nyhet

Sortera efter lägsta pris

Sortera efter högsta pris

Produkttyp Path Copy

Taklampor

Bordslampor

Vägglampor

Golvlampor

Spotlights

Utebelysning

Ljuskällor

Bumling

Star spotlight

Portabla Lampor

Pendlar

Plafonder

Enigma lampa

Flock of light

PH 5

Heracleum

Sarfatti

Caravaggio lampor

Skygarden lampa

Varumärke Path Copy

Lyfa

Sufraco

Flos

DAQI CONCEPT

Light-Point

Muuto

Louis Poulsen

Antidark

Ferm Living

AKI

Moooi

Texa

Vrida

&tradition

Menu

Örsjö

ZLAMP

New Works

ClassiCon

Vitra

HAY

Normann Copenhagen

Oblure

Verpan

Nemo

Tala

Foscarini

Ateljé Lyktan

Le Klint

Vipp

Fritz Hansen

DCW éditions

LOOM Design

Brafab

Fredericia

Konsthantverk

By Rydéns

Anglepoise

101 Copenhagen

Gärsnäs

Oluce

Kartell

Luceplan

Pholc

Artemide

Watt & Veke

Northern

Bsweden

Tom Dixon

Cable Cup

Seletti

Fogia

Wästberg

Marset

Martinelli Luce

Secto Design

Eva Solo

Grupa Products

Georg Jensen

Westal

Elflugan

Parachilna

Santa & Cole

Artek

Brdr Krüger

Zero

Ingo Maurer

Per Sjöström

Återställ filtrering

(1086)

Ladda fler

Hitta rätt exklusiv belysning i form av designlampor

Designlampor är ett bra val för dig som vill skapa en lyxig och sofistikerad atmosfär i ditt hem. Med hög kvalité och unik formgivning ger exklusiv belysning ett märkbart ljus som får rummet att kännas mer livfullt och elegant. Miljögården har ett stort och noga utvalt sortiment med allt från taklampor, bordslampor och vägglampor till pendlar. Hos oss är det inte svårt att hitta något som du tycker om.  

I den här kategorin erbjuder vi designlampor online i material och form för alla tillfällen. Bara för att vi gör ett noga handplock av exklusiva lampor som vi tycker stämmer överens med Miljögårdens känsla för inredning, förstår vi att våra kunder inte alltid tycker lika. Därför vill vi alltid försöka erbjuda varje lampa och modell i så många olika utföranden som är möjligt. Hos oss kan du nästan alltid välja mellan flera olika material som mässing, koppar, stål och marmor – ofta i en uppsjö av vackra färger. För att skapa den där exklusiva känslan i din inredning kan exklusiva lampor i material som kristall, mässing eller guld göra skillnad. Dessa material ger ett unikt utseende och bidrar till att skapa en raffinerad känsla i rummet. Inredning och möbler skapar glädje och sätter färg till ditt hem medan belysning i form av designlampor bidrar till värme. Tänk på att inreda med ljus i ditt hem. 

I vårt sortiment finns belysning från varumärken i kollektioner som Skygarden, Enigma, Caravaggio, Bumling, Sarfatti, Heracleum, PH Kotte och Flock of light.