Utebelysning

Utebelysning kan verkligen lyfta stämningen och känslan i din trädgård eller på din uteplats och är ett viktigt val när det gäller både funktion och estetik. Många av våra lampor är inte bara ljuskällor utan fungerar även som skulpturala inredningsdetaljer som kan ge stor karaktär åt din utomhusmiljö. Här hittar du allt från tidlösa klassiker till moderna designfavoriter, så att du kan hitta just den utebelysning som passar ditt hem.

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Produkttyp Path Copy

Taklampor

Bordslampor

Vägglampor

Golvlampor

Spotlights

Utebelysning

Ljuskällor

Bumling

Star spotlight

Portabla Lampor

PH lampa

Flowerpot

Glödlampor

Pendlar

Plafonder

Enigma lampa

Flock of light

PH 5

Heracleum

Sarfatti

Caravaggio lampor

Skygarden lampa

Varumärke Path Copy

LOOM Design

Light-Point

Artemide

Louis Poulsen

Antidark

Brafab

Vipp

Seletti

Foscarini

Westal

Örsjö

Zero

Ateljé Lyktan

Återställ filtrering

(64)

Ladda fler

Kombinera design och funktion

Vid valet av utebelysning är det viktigt att ta hänsyn både till design och funktion. En väl vald utelampa kan vara ett konstverk i sig, samtidigt som den fyller en praktisk funktion. Vår belysning är designad för att vara både vackra och funktionella, vilket hjälper till att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär i din utomhusmiljö.

Utebelysning är perfekt för att tillföra extra ljus till trädgården eller uteplatsen. De kan användas för att lysa upp mörka hörn, framhäva specifika växter eller arkitektoniska detaljer, eller ge ett mjukt, allmänt ljus som kompletterar annan belysning. Utebelysning är också praktiskt i områden där det saknas naturligt ljus eller där extra ljus behövs för aktiviteter som att läsa eller arbeta utomhus.

Skapa rätt atmosfär med utebelysning

Belysning är en avgörande faktor för att skapa rätt atmosfär i din trädgård eller på din uteplats. En välplacerad utelampa kan skapa en varm och inbjudande känsla, samtidigt som den ger tillräckligt med ljus för att området ska vara funktionellt. Med en dimmerfunktion kan du enkelt justera ljusstyrkan efter behov och skapa den perfekta stämningen för olika tillfällen.

Utebelysning med stark design kan också fungera som blickfång i din trädgård eller på din uteplats. En lampa med unik och iögonfallande design kan dra blickarna till sig och bli ett samtalsämne. Genom att välja en lampa med vackert formspråk och högkvalitativa material kan du skapa en sofistikerad och elegant atmosfär som lyfter hela utomhusmiljön. Vårt sortiment inkluderar många eleganta klassiker och ikoniska modeller som har stått sig över tid, samt nya trendfavoriter som speglar aktuella designtrender.

Flexibel och användarvänlig utebelysning

Flexibel utebelysning som kan justeras efter behov är ett utmärkt val för den som vill ha mångsidig belysning. En modell som kan riktas mot olika områden ger möjlighet att belysa specifika delar av trädgården eller uteplatsen, vilket är praktiskt i större utomhusmiljöer. För dig som söker en tidlös klassiker är en lampa med mjukt, jämnt ljus och dimmerfunktion ett bra alternativ. Detta gör att du kan anpassa belysningen efter olika situationer och skapa en behaglig atmosfär oavsett tid på dygnet.

Valet av material är också viktigt när det gäller utebelysning. Vi erbjuder ett brett urval av lampor i olika material som trä och metall. Varje material har sina egna unika egenskaper och kan bidra till olika typer av utomhusmiljöer. Trälampor ger en varm och naturlig känsla, medan metallampor kan ge ett mer modernt och industriellt utseende. 

Något för alla stilar

Oavsett vilken stil du föredrar har vi utebelysning som passar just dina behov. För en enkel och tidlös utomhusmiljö erbjuder vi många alternativ i sobra och jordnära färger. Dessa lampor är perfekta för att skapa en harmonisk och avkopplande atmosfär. Om du däremot är ute efter något mer dramatiskt och iögonfallande har vi också flera alternativ i den stilen. Våra lampor finns i många olika färger och designer, så det är lätt att hitta något som passar just din personliga smak och inredningsstil.

Besök vårt showroom eller beställ online

För att verkligen kunna uppskatta vårt utbud utebelysning rekommenderar vi att du besöker vårt showroom i Lund. Här kan du se och känna på våra produkter i verkligheten och få en bättre uppfattning om hur de skulle passa i din utomhusmiljö. Vår personal finns också på plats för att hjälpa dig med tips och råd kring vilken lampa som skulle passa bäst för dina behov.

Om du föredrar att handla online kan du enkelt beställa från vår webbplats och få din drömlampa levererad direkt hem till dig. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa lampor från kända märken, och vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga kundupplevelse.

 

Vanliga frågor om utebelysning

Hur installerar jag utebelysning på bästa sätt?

För att installera utebelysning på bästa sätt bör du först planera var ljuspunkterna ska placeras för att ge optimal belysning. Använd gärna markeringar för att få en överblick innan du börjar installera. Säkerställ att du följer alla säkerhetsföreskrifter och, vid behov, anlita en elektriker för att hantera den elektriska installationen.

Vilka typer av utebelysning passar bäst för trädgården?

Det beror på dina specifika behov och stilpreferenser. Spotlights kan användas för att framhäva växter och träd, medan stämningsbelysning som ljusslingor och lanternor kan skapa en inbjudande atmosfär. Marklampor och vägglampor är också populära val för att belysa gångvägar och uteplatser.

Hur underhåller jag min utebelysning?

Regelbunden rengöring och kontroll av lamporna är viktigt för att upprätthålla utebelysningens funktion och utseende. Ta bort smuts och löv som kan ha samlats på lamporna, och se till att byta ut eventuella trasiga glödlampor. Kontrollera också kablar och anslutningar regelbundet för att säkerställa att de inte är skadade eller slitna.