Duxsängar

Det är viktigt att trivas och känna sig bekväm med sin säng. Sovrummet och framförallt sängen är den plats vi spenderar mest tid i. En plats som vi associerar till avkoppling och återhämtning. Sov därför gott i en säng som uppfyller dina behov och önskemål avseende komfort, storlek och utseende.

Sortering Path Copy

Standardsortering

Sortera efter mest sålda

Sortera efter nyhet

Sortera efter lägsta pris

Sortera efter högsta pris

Produkttyp Path Copy

Kuddar och täcken

DUX Sängben

Sängar och madrasser

Överkast

Sängkläder

Barnsängar

Duxsängar

Vaurmärke Path Copy

Dux

Återställ filtrering
DUX 6006 inkl. Bäddmadrass Xupport Plus

Fler varianter

DUX 6006 inkl. Bäddmadrass Xupport Plus

Dux

45 800 kr91 565 kr
38 930 kr77 830.25 kr
DUX 8008 inkl. Bäddmadrass Xupport Plus

Fler varianter

DUX 8008 inkl. Bäddmadrass Xupport Plus

Dux

75 060 kr150 080 kr
63 801 kr127 568 kr

Bekväma Duxsängar till ditt hem

Med tanke på att sovrummet och sängen är den plats i hemmet där vi spenderar så mycket tid i, är det viktigt att välja med hjärtat när man tittar på sängar. På Miljögården har vi ett noga utvalt utbud av både Dux sängar, sängbottnar och bäddmadrasser som är av god design och av högsta kvalitet. Här erbjuds väl gjorda och hållbara delar till din Dux säng. De ger en harmonisk och god nattsömn varje natt flera år framöver. Välj en Dux säng och anpassa sängen till din egen utifrån dina unika behov och önskemål. Vi erbjuder sängar från Dux i olika storlekar, tyger och färger. Till varje säng finns sängben i olika utföranden som är enkla att montera. På så sätt kan du skapa din perfekta viloplats i hemmet.

Välkommen in till Miljögårdens showroom och butik i Lund för att titta närmare på vårt utbud av sängar och sängtillbehör från Dux. Väl på plats blir det enklare att avgöra vilken komfort som passar dig bäst. Provligg våra sängmadrasser med olika hårdhet innan du gör ditt val. När du vet vilken sängbotten och madrass från Dux som uppfyller dina önskemål kör vi hem den till dig.