Dux sängar

Det är viktigt att trivas och känna sig bekväm med sin säng. Sovrummet och framförallt sängen är den plats vi spenderar mest tid i. En plats som vi associerar till avkoppling och återhämtning. Sov därför gott i en säng som uppfyller dina behov och önskemål avseende komfort, storlek och utseende.

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Produkttyp Path Copy

Kuddar & täcken

DUX Sängben

Sängar & madrasser

Överkast

Sängkläder

Barnsängar

Dux sängar

Sänggavlar

Varumärke Path Copy

Dux

Återställ filtrering

(2)

Bekväma Duxsängar till ditt hem

Med tanke på att sovrummet och sängen är den plats i hemmet där vi spenderar så mycket tid i, är det viktigt att välja med hjärtat när man tittar på sängar. På Miljögården har vi ett noga utvalt utbud av både Dux sängar, sängbottnar och bäddmadrasser som är av god design och av högsta kvalitet. Här erbjuds väl gjorda och hållbara delar till din Dux säng. De ger en harmonisk och god nattsömn varje natt flera år framöver. Välj en Dux säng och anpassa sängen till din egen utifrån dina unika behov och önskemål. Vi erbjuder sängar från Dux i olika storlekar, tyger och färger. Till varje säng finns sängben i olika utföranden som är enkla att montera. På så sätt kan du skapa din perfekta viloplats i hemmet.

Välkommen in till Miljögårdens showroom och butik i Lund för att titta närmare på vårt utbud av Dux sängar och sängtillbehör. Väl på plats blir det enklare att avgöra vilken komfort som passar dig bäst. Provligg våra sängmadrasser med olika hårdhet innan du gör ditt val. När du vet vilken sängbotten och madrass från Dux som uppfyller dina önskemål kör vi hem den till dig.