Vägglampor

Vägglampor inomhus i modern design är en perfekt lösning när du behöver sprida ljus på minsta möjliga yta, utan att behöva ta plats från varken golv eller bordsyta. Inred med designad vägglampa i sovrummet, hallen eller köket. Här hittar du flera dekorativa vägglampor, både designklassiker och i nytänkande formgivning.

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Produkttyp Path Copy

Taklampor

Bordslampor

Vägglampor

Golvlampor

Spotlights

Utebelysning

Ljuskällor

Bumling

Star spotlight

Portabla Lampor

PH lampa

Flowerpot

Glödlampor

Pendlar

Plafonder

Enigma lampa

Flock of light

PH 5

Heracleum

Sarfatti

Caravaggio lampor

Skygarden lampa

Varumärke Path Copy

Antidark

Light-Point

Louis Poulsen

Artemide

Ferm Living

Muuto

Lyfa

&tradition

Audo Copenhagen

ZLAMP

New Works

Vitra

Nemo

Tala

Ateljé Lyktan

Flos

Normann Copenhagen

By Rydéns

DCW éditions

Vipp

Anglepoise

Le Klint

HAY

Seletti

Konsthantverk

Northern

Wästberg

Oluce

Örsjö

Grupa Products

Fritz Hansen

Westal

Foscarini

Texa

Moooi

Marset

Bsweden

Tom Dixon

Secto Design

Luceplan

Ingo Maurer

Återställ filtrering

(177)

Ladda fler

Inred med vägglampa i design

Vägglampor i smart design är lika funktionella som de är stilrena inredningsdetaljer. Det blir ett smidigt och dekorativt sätt att komplettera ljussättningen i hemmet och samtidigt belysa en tavla eller annan inredning. Det är också en bra idé att använda designvägglampor för att rikta ljus mot köksbänk, i trappa eller på andra ytor som behöver praktisk belysning. Vägglampor inomhus i enkel design bidrar till att skapa en härlig atmosfär var de än är placerade. Att inreda med många ljuspunkter skapar stämningsfulla och hemtrevliga rum. Att strategiskt placera vägglampor kan också få ditt hem att upplevas större än vad det är. Hos oss på Miljögården kan du köpa en vägglampa i fin design både online och i vårt showroom. 

Placera vägglampor vid sidan av sängen eller soffan för en enkel och trivsam inredning. Det ger ett behagligt ljus att både läsa och titta på TV i. Dessutom ger det en snygg och stilren detalj i rummet. Använd också vägglampor som en alternativ belysning i ett rum med låga tak, där en taklampa inte passar. Placera lamporna längs väggen på olika höjder för att skapa en spännande och dynamisk känsla i rummet. För en mer atmosfärisk stämning i rummet kan du också använda vägglampor som accentbelysning. Placera lamporna vid sidan av en spegel eller ett konstverk för att få det att sticka ut, eller vid sidan av en bokhylla för att ge en behaglig belysning när du läser. Oavsett hur du väljer att inreda med vägglampor är det viktigt att välja lampor som passar övriga inredningsstilen och storleken på rummet. En stor och kraftig vägglampa kan passa bra i ett stort och rymligt rum, medan en liten och diskret vägglampa kan passa bättre i ett mindre rum. Experimentera med olika lampor och placeringar tills du hittar en kombination som fungerar för just ditt hem.

Vackra inredningsdetaljer

Vägglampor kan vara vackra inredningsdetaljer i ditt hem och finns i många olika stilar och utföranden. Här är några tips på hur du väljer rätt vägglampor för ditt hem:

  • Välj lampor som passar din stil: Först och främst är det viktigt att välja lampor som passar din personliga stil och inredningssmak. Om du har en klassisk inredning kan du välja vägglampor med en elegant och tidlös design, medan en mer modern inredning kanske passar bättre med lampor i industriell eller minimalistisk stil.
  • Välj lampor som matchar inredningens färger: När du väljer vägglampor är det också viktigt att tänka på hur de matchar övriga inredningen i rummet. Om du har en enfärgad inredning kan du välja lampor i samma färg, eller välja en kontrastfärg för att skapa en spännande kombination. Du kan också välja lampor i metalliska färger som matchar andra metalliska detaljer i rummet, såsom handtag eller speglar.
  • Välj lampor som passar rumsstorlek: Det är också viktigt att tänka på rumsstorleken när du väljer vägglampor. Om du har ett litet rum bör du välja lampor som inte tar upp för mycket utrymme och som inte är för tunga, så att de inte tynger ner rummet. I ett större rum kan du däremot välja större och mer imponerande lampor som kan skapa en dramatisk effekt.

Om du följer dessa tips kan du enkelt välja vackra vägglampor i fin design som passar din personliga stil och som kompletterar din inredning på ett naturligt sätt. På så sätt kan vägglamporna bli en viktig detalj i ditt hem som ger rummet en skön och personlig atmosfär.