Bordslampor

Förgyll ditt hem med vackra bordslampor från de mest framstående varumärkena inom belysningsdesign. Vi på Miljögården tycker att belysning är en viktig del i att förhöja stämningen och känslan i ett rum. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av eleganta och formstarka bordslampor, allt från välkända designklassiker till nya trendfavoriter.

Sortering Path Copy

Standardsortering

Sortera efter mest sålda

Sortera efter nyhet

Sortera efter lägsta pris

Sortera efter högsta pris

Produkttyp Path Copy

Taklampor

Bordslampor

Vägglampor

Golvlampor

Spotlights

Utebelysning

Ljuskällor

Bumling

Star spotlight

Pendlar

Plafonder

Enigma lampa

Flock of light

PH 5

Heracleum

Sarfatti

Caravaggio lampor

Skygarden lampa

Varumärke Path Copy

&tradition

Örsjö

ZLAMP

New Works

Light-Point

Louis Poulsen

HAY

Oblure

Verpan

Tala

Foscarini

DAQI CONCEPT

Vipp

Normann Copenhagen

Menu

DCW éditions

Antidark

LOOM Design

Fredericia

Konsthantverk

Anglepoise

Ferm Living

Le Klint

Oluce

Kartell

Muuto

Ateljé Lyktan

Watt & Veke

Artemide

Seletti

Fogia

Flos

Wästberg

Moooi

Marset

Martinelli Luce

Eva Solo

Grupa Products

Luceplan

Georg Jensen

Fritz Hansen

Elflugan

Texa

Northern

Bsweden

Vitra

Parachilna

Tom Dixon

Secto Design

Santa & Cole

Brdr Krüger

Zero

Ingo Maurer

Återställ filtrering

(288)

Ladda fler

Vackra bordslampor för ditt hem

Bordslampor sprider inte bara ljus i ditt hem, utan är även vackra detaljer i din inredning. Hos oss på Miljögården hittar du ett stort utbud av bordslampor från välkända och nytänkande varumärken världen över. Här hittar du ikoniska designklassiker och nya trendiga bordslampor med spännande design. Vid val av bordslampa är det viktigt att tänka på form och funktion. Vilka krav har du och vad vill du att lampan ska uppfylla? Du kanske vill ha stämningsbelysning till en hörna i vardagsrummet eller behöver bättre arbetsljus vid ditt skrivbord? Vi har bordslampor för alla rum och ändamål. Dessutom är bordslampor ett enkelt sätt att styla ditt hem på. Ett tips kan vara att variera platserna för dina bordslampor eller att byta ut dem emellanåt för att förhöja känslan i rummet. Hos oss på Miljögården kan du välja mellan en mängd bordslampor och förhoppningsvis hitta just din favorit som framhäver ditt hem på bästa sätt.

Du är alltid varmt välkommen till vår utställning/butik för att titta närmare på våra bordslampor och andra produkter. Du kan också smidigt i lugn och ro beställa bordslampan du drömmer om här på vår hemsida och få den levererad till dig.

Skapar avslappnad atmosfär

En bordslampa kan beskrivas som en typ av belysning som placeras på ett bord eller en annan horisontell yta. Det är en bra lösning när du vill ha en särskild atmosfär i ett rum eller behöver extra ljus vid ett skrivbord eller läshörna. Bordslampor finns i flera olika stilar och varianter, så det är lätt att hitta en som passar till din inredning. Välj en klassisk bordslampa i trä eller en modern variant med en unik design. Oavsett vad du är ute efter, kan en bordslampa vara ett bra komplement till din inredning.

Det är också en perfekt lösning om du vill skapa en speciell stämning i ett rum. Det finns många olika sätt att använda en bordslampa för att skapa stämning. Varför inte välja en med mjukt och diffust ljus som skapar behagligt sken i rummet? Eller välj en lampa med dimmer, så att du kan ställa in ljusstyrkan efter dina behov och skapa en avslappnad atmosfär. En bordslampa kan också vara en bra lösning för att skapa fokus på ett särskilt område i rummet, till exempel en läshörna eller ett skrivbord. Oavsett hur du väljer att använda din bordslampa, kan den vara en viktig detalj för att skapa den rätta stämningen i ditt hem.