OM MILJÖGÅRDEN

Miljögården är en inredningsbutik i Lund som drivs och ägs av familjen Blomsterberg sedan 1984. Familjen Blomsterbergs dröm och vision är att skapa den kompletta inredningsbutiken.

Inredningshuset i Lund

Miljögården är en inredningsbutik i Lund som drivs och ägs av familjen Blomsterberg sedan 1984. När butiken startades hade familjen Blomsterbergs en vision om att skapa den kompletta inredningsbutiken. Efter att i nästan 20 år varit stationerade i centrala Lund flyttade Miljögården ut till det lättillgängliga Novaområdet och 2003 slogs dörrarna upp till det nya huset där man med en generös utställningsyta på 3000 kvm kunde visa upp högkvalitativa möbler och tidlös design. Genom åren har vi har knutit till oss de mest intressanta formgivarna och tillverkarna. Hos oss finner du miljöer som inspirerar och väcker fantasin. Med flitiga besök på de viktiga möbelmässorna i Europa ligger Miljögården i framkant när det gäller nya trender, form och färg. Vi kan idag erbjuda många kända varumärken som värnar om kvalité och hållbar design.

För en grönare värld

Vi på Miljögården brinner starkt för och vill vara delaktiga i en värld som förlitar sig mer på förnybar energi. Både i valet av varumärken till vårt sortiment och hur vi transporterar ut våra möbler tar vi hänsyn till miljön och väljer de mest hållbara alternativen. Sedan några år tillbaka pryds även taket på vår fina butik av solceller.

Miljögården Design

Miljögården Design är vår egen kollektion. Vi formger och skickliga snickare i Lund med omnejd har hand om tillverkningen. Grundtonen för möblerna från Miljögården Design har varit att ha en skandinavisk enkelhet i formspråket och inga kompromisser i valet av material eller tillverkningsteknik. Tidlösa möbler som varar i många generationer!