Stringhylla

Stringhyllan är en möbel med många positiva egenskaper som både funktionell, smart och stilren.

En älskad designklassiker som blivit alltmer tydlig i många människors inredning, såväl som i hem som på kontor. String hyllsystem finns i otal av färg- och materialval och kombinationer. Här i vårt sortiment hittar du alla varianter och förhoppningsvis inspiration till din nästa stringhylla.

Sortering Path Copy

Standardsortering

Sortera efter mest sålda

Sortera efter nyhet

Sortera efter lägsta pris

Sortera efter högsta pris

Produkttyp Path Copy

Byråer

Sideboards

Stringhylla

Bokhyllor

Skåp & Vitrin

Mediabänkar

Vägghyllor

Stacked

String Pocket

String Gavlar

String Hyllplan

String Förvaring

String Tillbehör

Varumärke Path Copy

String

String Furniture

Återställ filtrering

(67)

Ladda fler

Skapa unik kombination med stringhyllor

Tack vare Stringhyllans smarta design och kombinationslösning ges möjlighet till att fritt kunna anpassa efter dina behov och önskemål. Du får ett hyllsystem precis så som du vill ha det. Kanske är du ute efter en funktionell förvaring till ditt nyrenoverade kök? Eller någon liten och nätt förvaringslösning som smälter in i sovrummets övriga inredning? Här får du möjlighet att använda din kreativitet till fullo, när du skapar och tar fram din unika förvaringslösning. Med en minimalistisk och stabil design är Stringhyllan både klassisk, tidlös och enkel att variera. Oavsett vilken förvaringslösning du behöver så finns det moduler, hyllplan, gavlar och färger som på ett stilfullt sätt smälter in i alla sorters miljöer. 

Du kan alltid med tiden förnya och bygga ut den Stringhylla som du har idag. Det är enkelt att addera nya delar. Välj vilka färger du vill ha och kombinera fritt hur du vill montera din Stringhylla på bästa sätt. På Miljögården ser vi till att erbjuda något för alla hem och offentliga miljöer. Vi är också måna om att ge dig god service och trygga leveranser. Hos oss kan du välja flera varianter av moduler i en mängd olika material och färger. Allt för att du ska ha möjligheten att skapa en Stringhylla som passar där du vill ha den, hemma eller på kontoret.