Stringhylla

Stringhyllan är en möbel med många positiva egenskaper som både funktionell, smart och stilren. En älskad designklassiker som blivit alltmer tydlig i många människors inredning, såväl som i hem som på kontor. String hyllsystem finns i otal av färg- och materialval och kombinationer. Här i vårt sortiment hittar du alla varianter och förhoppningsvis inspiration till din nästa stringhylla.

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Produkttyp Path Copy

Byråer

Sideboards

Stringhylla

Bokhyllor

Skåp & Vitrin

Mediabänkar

Vägghyllor

Stacked

String Pocket

String Gavlar

String Hyllplan

String Förvaring

String Tillbehör

Varumärke Path Copy

String

String Furniture

Återställ filtrering

(76)

Ladda fler

Skapa unik kombination med stringhyllor

Tack vare Stringhyllans smarta design och kombinationslösning ges möjlighet till att fritt kunna anpassa efter dina behov och önskemål. Du får ett hyllsystem precis så som du vill ha det. Kanske är du ute efter en funktionell förvaring till ditt nyrenoverade kök? Eller någon liten och nätt förvaringslösning som smälter in i sovrummets övriga inredning? Här får du möjlighet att använda din kreativitet till fullo, när du skapar och tar fram din unika förvaringslösning. Med en minimalistisk och stabil design är Stringhyllan både klassisk, tidlös och enkel att variera. Oavsett vilken förvaringslösning du behöver så finns det moduler, hyllplan, gavlar och färger som på ett stilfullt sätt smälter in i alla sorters miljöer. 

Du kan alltid med tiden förnya och bygga ut den Stringhylla som du har idag. Det är enkelt att addera nya delar. Välj vilka färger du vill ha och kombinera fritt hur du vill montera din Stringhylla på bästa sätt. På Miljögården ser vi till att erbjuda något för alla hem och offentliga miljöer. Vi är också måna om att ge dig god service och trygga leveranser. Hos oss kan du välja flera varianter av moduler i en mängd olika material och färger. Allt för att du ska ha möjligheten att skapa en Stringhylla som passar där du vill ha den, hemma eller på kontoret.

Enkel och modern inredning

En stringhylla är enkel att montera och samtidigt tacksam att inreda med då den inte tar så mycket plats. Dessutom kan den användas på många olika sätt. Här delar vi med oss av några idéer på hur du kan inreda med en stringhylla:

  • Som en bokhylla: En stringhylla är perfekt för att ställa böcker på, och kan enkelt anpassas efter storleken på dina böcker genom att justera avståndet mellan hyllplanen.
  • Som en skänk: En stringhylla är också perfekt för att ställa saker på, till exempel porslin, krukor, foton eller små konstverk. Du kan också använda den som en skänk för dina favoritaccessoarer, som armband, halsband eller smycken.
  • Som en tavla: Om du hänger en stringhylla på väggen kan den också fungera som en tavla, där du kan hänga upp posters, affischer eller konstverk. Du kan också använda den som en inspirationstavla och hänga upp noteringar, foton eller klipp från tidningar och magasin.

Oavsett hur du väljer att inreda med din stringhylla är det viktigt att hålla det enkelt och stilrent. För mycket saker på en stringhylla kan se rörigt och oorganiserat ut, så se till att välja ut de saker som du verkligen vill visa upp och placerar dem på hyllan med omsorg. Då får du en snygg och personlig inredning som passar just ditt hem.

Vanliga frågor och svar om stringhylla

Hur monterar jag en stringhylla?

Att montera stringhyllan är enkelt och kräver vanligtvis inga specialverktyg. Följ monteringsinstruktionerna som medföljer till din stringhylla, vanligtvis involverar det att fästa gavlar på väggen och sedan placera hyllplanen på plats. 

Kan jag anpassa storleken på min hylla?

Ja, stringhyllor är flexibla och kan anpassas efter dina behov och önskemål. Du kan enkelt justera avståndet mellan hyllplanen för att passa storleken på de föremål du vill förvara eller visa upp.

Vilka material och färger finns tillgängliga för stringhyllor?

Stringhyllor finns i ett brett utbud av material och färger för att passa olika inredningsstilar och preferenser. Materialen kan inkludera trä, metall och plast, medan färgerna kan variera från neutrala toner till livliga nyanser. 

Kan jag bygga ut min hylla över tiden?

Absolut! En av fördelarna med stringhyllor är att de är modulära och kan utökas eller förnyas efter behov. Du kan lägga till fler moduler, hyllplan eller gavlar när du önskar för att skapa en större eller mer anpassad förvaringslösning. 

Hur kan jag använda min stringhylla för att inreda mitt hem?

Det finns många kreativa sätt att använda en stringhylla för att inreda ditt hem. Du kan använda den som en bokhylla, en skänk för dekorationer eller som en hylla för tavlor för att visa upp konstverk och foton.