Vägghyllor

Här kan du hitta ett stort utbud av vägghyllor i fin design och i flera olika stilar. Bra förvaring får ett hem att upplevas mycket större än vad det egentligen är. En design vägghylla är en klassisk möbel som gör varje hem komplett. Välj mellan flera varianter och modeller.

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Produkttyp Path Copy

Byråer

Sideboards

Stringhylla

Bokhyllor

Skåp & Vitrin

Mediabänkar

Vägghyllor

Stacked

String Pocket

String Gavlar

String Hyllplan

String Förvaring

String Tillbehör

Varumärke Path Copy

Maze

Montana

Audo Copenhagen

Pira

String Furniture

SMD Design

G.A.D

Källemo

Fogia

String

Skagerak Denmark

Vitra

Återställ filtrering

(75)

Ladda fler

Vägghyllor i fin design till smart förvaring

Det bästa med vägghyllor är det finns många varianter och stilar att välja mellan. Det är enkelt att hitta en som känns rätt för varje hem och rum. Vägghyllan är en given plats för alla dina favoritsaker. Med bra design är vägghyllor både praktiska och går att göra personliga. För att skapa en estetisk helhet och härlig atmosfär kan vägghyllor i olika design kombineras med varandra. Tillåt dig själv att vara kreativ och omskapa den tomma platsen på väggen till något inrett och fint. Oavsett vilken förvaringslösning eller inredningsdetalj som du söker har vi alltid något som passar dig i vårt sortiment av design vägghyllor. Köp din vägghylla online hos oss på Miljögården, eller i vårt showroom i Lund. Vi har massvis av möbler och inredning för omgående leverans.   

Vägghyllor – en omtyckt trend

Att inreda med vägghyllor är en populär trend inom inredning och design. Det är ett utmärkt sätt att ta tillvara på väggutrymme och ge ditt hem en stilfull och organiserad look. Du kan använda vägghyllor för att visa upp dina favoritföremål, som tavlor, böcker, vaser eller krukor. De kan också användas som en praktisk förvaring för saker som du vill ha nära till hands, men inte vill ha synliga i ditt rum. Vägghyllor finns i många olika stilar, färger och material, så det är lätt att hitta något som passar in i din inredning.