Matbord

Hitta ditt matbord hos oss på Miljögården – Med en enastående kombination av stil, kvalitet och elegans. Vi har matbord i design, skapade för att göra ditt kök eller matplats till den perfekta platsen för middagar och minnesvärda stunder. Med fokus på bra och hållbar design har vi noga valt ut en kollektion som kan passa varje hem. Matborden i vår kollektion är noggrant utvalda för att erbjuda en oöverträffad upplevelse av skönhet och funktionalitet. Vi erbjuder allt från klassiska matbord till mer modern design, allt från ledande formgivare och varumärken. Oavsett om du föredrar klassisk elegans, modern minimalism eller tidlös charm, finns det ett matbord som passar perfekt för att komplettera din inredning. Välkommen att hitta ditt matbord i design hos oss på Miljögården.  

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Produkttyp Path Copy

Matbord

Sidobord

Soffbord

Rullbord

Skrivbord

Sängbord

Superellips Matbord

Varumärke Path Copy

Kristensen & Kristensen

HAY

Zanotta

House of Finn Juhl

Fritz Hansen

Naver

Rowico Home

Miljögården Design

Mavis

&tradition

Dux

Vipp

Englesson

Audo Copenhagen

Bruunmunch

Skovby

Muuto

Fredericia

G.A.D

Stolab

DK3

Bruno Mathsson

Vitra

Carl Hansen & Søn

Asplund

Brdr Krüger

Ethnicraft

Zweed

Knoll

Tom Dixon

Återställ filtrering

(115)

Ladda fler

Matbord i design & kvalité

Vi strävar efter att erbjuda matbord av högsta kvalitet och långvarig hållbarhet. Varje detalj är noggrant utformad för att säkerställa bra prestanda och hållbarhet. Våra matbord tillverkas av finaste träslag, såsom ek, valnöt eller ask eller i moderna kompositmaterial. Oavsett om du använder ditt matbord för dagliga måltider eller för fest vid speciella tillfällen, kommer det att förbli lika vackert som dagen du köpte det. 

Men vi erbjuder inte bara enastående design och kvalitet – vi är också medvetna om betydelsen av att erbjuda bra material som är skonsamma mot vår miljö ur ett hållbart perspektiv. Vårt dedikerade team av professionella säljare och kundsupport är redo att guida dig genom hela processen, från att välja det perfekta matbordet till att säkerställa att det levereras till din dörr i perfekt skick. 

Så låt inte din middagsupplevelse vara begränsad till ett vanligt matbord. Upptäck den perfekta kombinationen av stil, kvalitet och elegans som kommer att göra dina middagar till minnesvärda tillfällen. Ge ditt hem den uppmärksamhet det förtjänar med våra exklusiva matbord och låt dem bli stjärnan i ditt hem.