Jetson Fåtölj

Jetson fåtölj – en av Bruno Mathssons mest kända och ikoniska design. En stilren och elegant möbel som gör sig lika bra i vardagsrum, kontor eller sovrum. Designen är tidlös och smakfull med en komfortabel sits och högt ryggstöd för optimalt stöd och bästa avslappning. Den ikoniska möbeln syns kanske vanligtvis klädd i olika typer av läder men självklart erbjuder vi också en mängd valmöjligheter av tygklädsel samt formsydda fårskinnsöverdrag som är enkla att köpa till. På Miljögården har vi alla varianter, för att just du ska hitta din favorit.

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Produkttyp Path Copy

Jetson Fåtölj

Fotpallar & Sittpuffar

Lamino fåtölj

Lamino fåtölj

Varumärke Path Copy

Dux

Bruno Mathsson

Skandilock

Återställ filtrering

(18)

Jetson fåtölj – omtyckt i alla generationer

Jetson fåtölj från DUX är en av Bruno Mathssons mest tidlösa klassiker. Vid skissande och formgivandet av möbeln var Mathson inspirerad av den gryende rymdåldern och det var en av anledningarna till att fåtöljen fick namnet Jetson, efter den amerikanska tv-serien The Jetsons. Dux fåtölj Jetson är tillverkad med högkvalitativa material som garanterar en lång hållbarhet. Tyget är mjukt och skönt mot kroppen, samtidigt som det är lätt att hålla rent och vårda. Möbeln är enkel och avskalad i sitt uttryck med unik silhuett vars design håller i generationer framöver. Fåtöljens ben är tillverkade av ett stativ i svartlackat eller förkromat stål, vilket ger en stabil och säker bas. Dessutom är Bruno Mathssons ikoniska design snurrbar med vridminne. 

Bekvämlighet och stilrenhet i ett

Jetson fåtölj är så mycket mer än en ikon i svensk möbelhistoria. Den är också designad utifrån ergonomi med mycket hög komfort. Möbeln är en perfekt fåtölj för dig som söker en elegant och bekväm sittmöbel. Oavsett om du söker en extra stol till ditt kontor eller om du bara vill umgås med familj och vänner på kvällen eller varför inte bara läsa en bok? Det spelar inte så stor roll vad du vill ha stolen till, det enda som är viktigt är att njuta av varje stund. 

Bruno Mathssons Jetson erbjuds i en mängd modeller för att passa alla unika preferenser och behov. För dig som söker en tidlös och klassisk stil med moderna inslag finns Jetson 69 Classic. Oavsett vilken modell du väljer kommer du att njuta av exceptionell komfort och hållbarhet. Varje modell är noggrant tillverkad av högkvalitativa material och har generösa stoppningar som formar sig efter din kropp, vilket ger en perfekt balans mellan stöd och mjukhet.

Om du är ute efter en bekväm, tidlös och stilren inredning, är den här fåtöljen ett utmärkt val. På Miljögården har vi länge arbetat med att erbjuda hållbara och klassiska produkter till våra kunder. Vi är därför övertygade om att det kommer att bli en värdefull och användbar möbel hemma hos dig, där du får möjlighet att sitta bekvämt och njuta i många år framöver. 

Vanliga frågor och svar om Jetson fåtölj

Vilka olika typer av tygklädsel erbjuder ni för Jetson fåtöljen?

Vi erbjuder ett brett utbud av tygklädsel för Jetson fåtöljen, inklusive olika färger och mönster för att passa olika stilar och preferenser.

Är det möjligt att köpa formsydda fårskinnsöverdrag till fåtöljen?

Ja, vi erbjuder formsydda fårskinnsöverdrag som tillval för Jetson fåtöljen för att tillgodose olika behov och önskemål om material och stil.

Hur är fåtöljen designad utifrån ergonomi?

Bruno Mathssons design av Jetson fåtöljen fokuserade på att skapa en bekväm sittmöbel med hög komfort och ergonomiskt stöd. Den har en hög rygg och generösa stoppningar som formar sig efter din kropp för att ge en perfekt balans mellan stöd och mjukhet.

Finns det olika modeller av Jetson fåtöljen att välja mellan?

Ja, vi erbjuder olika modeller av Jetson fåtöljen för att passa olika preferenser och behov. Från klassiska stilar med moderna inslag till mer traditionella utföranden, finns det en Jetson fåtölj för varje smak.

Hur länge kan jag förvänta mig att min Jetson fåtölj ska hålla?

Med rätt vård och underhåll är Jetson fåtöljen konstruerad för att hålla i generationer framöver, vilket gör den till en investering i både stil och komfort för framtiden.