Taklampor

Här finner du taklampor som ger allmänbelysning men som också bidrar till elegant inredning. Hitta något för hemmets alla rum. Våra designtaklampor lyser upp ditt hem och skapar en helhet. Välj därför en taklampa i design med stor omsorg. Kika igenom vårt utbud och inspireras av alla vackra taklampor och hitta rätt stil och modell för ditt hem.

Sortering Path Copy

Standardsortering

Sortera efter mest sålda

Sortera efter nyhet

Sortera efter lägsta pris

Sortera efter högsta pris

Produkttyp Path Copy

Taklampor

Bordslampor

Vägglampor

Golvlampor

Spotlights

Utebelysning

Ljuskällor

Bumling

Star spotlight

Pendlar

Plafonder

Enigma

Flock of light

PH 5

Heracleum

Sarfatti

Caravaggio

Skygarden

Varumärke Path Copy

Light-Point

Watt & Veke

Normann Copenhagen

Oblure

Moooi

Le Klint

Vipp

Flos

Fritz Hansen

Menu

Louis Poulsen

Muuto

Foscarini

Konsthantverk

Lampe Gras

By Rydéns

Vrida

101 Copenhagen

Gärsnäs

Verpan

HAY

Zlamp

Luceplan

Pholc

Artemide

Northern

&tradition

Anglepoise

Bsweden

Tom Dixon

Antidark

Seletti

Fogia

Wästberg

New Works

Örsjö

Marset

Ateljé Lyktan

Secto Design

Westal

Cable Cup

Ferm Living

Parachilna

Nemo

Grupa Products

Texa

Here Comes the Sun

Artek

Brdr Krüger

Zero

Ingo Maurer

Per Sjöström

Återställ filtrering

(449)

Ladda fler

Vackra designlampor för tak 

Med en taklampa i design sprids ett vackert sken över rummet och utöver ett härligt ljus blir lampan en stämningsfull inredningsdetalj. Miljögården har flera taklampor som också blivit omtyckta designikoner, i såväl klassisk som modern stil. I sortimentet finns designtaklampor från välkända varumärken som bidrar till att ditt hem framhävs på bästa sätt. En taklampa i design är inredningsdetaljen som spelar stor central roll i våra hem. Vad vi föredrar för egenskaper hos en taklampa är väldigt personligt och varierande. En del vill ha stilrena taklampor som blir ett med inredningen utan att ta för mycket fokus. Andra föredrar en mer iögonfallande taklampa som spelar huvudrollen i rummet.

Våra taklampor i hemmet fungerar ofta som allmänbelysning. Däremot kan du, beroende på hur rummet används, vilja ha olika sorters ljus. För sovrum och vardagsrum kan det exempelvis vara optimalt med en variation av varmt, stämningsfullt och skarpt ljus. I hallen och köket lämpar det sig kanske bättre med ett mer praktiskt ljus medan det ovanför matbordet hänger en taklampa som ger ett mjukare sken. Oavsett vilken takbelysning du behöver har vi på Miljögården en taklampa i design för alla stilar – allt från klassisk till modern.