Soffbord

Välkommen till Miljögårdens exklusiva kollektion av soffbord i design. Våra soffbord är inte enbart funktionella ytor för att ställa dina värdefulla saker på, de är eleganta formobjekt som omedelbart lyfter din inredning och förhöjer din trivsel i ditt hem. Med omsorgsfullt utvalda material av högsta kvalitet och unik design erbjuder vi dig möjligheten att skapa en imponerande och elegant atmosfär i ditt vardagsrum. Vi gör det enkelt att hitta ett soffbord i design.  

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Produkttyp Path Copy

Matbord

Sidobord

Soffbord

Rullbord

Skrivbord

Sängbord

Varumärke Path Copy

Rowico Home

Bröderna Anderssons

Muuto

Ferm Living

Via Copenhagen

House of Finn Juhl

Swedese

Zanotta

HAY

Audo Copenhagen

Fogia

Mavis

Fritz Hansen

Asplund

&tradition

ClassiCon

Miljögården Design

Bruunmunch

Dux

Fredericia

Eilersen

Massproductions

Naver

Lammhults

Sits

G.A.D

Vipp

Bruno Mathsson

Scherlin

Englesson

Wendelbo

Brdr Krüger

Adea

Vitra

Knoll

Normann Copenhagen

Källemo

Karl Andersson & Söner

Återställ filtrering

(154)

Ladda fler

Soffbord i exklusiv design & vacker formgivning

Vi förstår att varje hem är unikt samt att behovet av att hitta ett soffbord som passar din personliga stil är viktigt. Därför har vi samlat ett utbud av soffbord i olika stilar, former och storlekar, allt för att passa dina specifika behov och smakpreferenser. Oavsett om du föredrar modern minimalism, eller tidlös elegans, kommer du att hitta ett soffbord i design hos oss. Vi hjälper dig att komplettera och förhöja din vardagsrumsinredning. 

Våra exklusiva soffbord är tillverkade med fokus på kvalitet och hållbarhet. Vi använder endast de finaste materialen, som massivt trä, metall, marmorskivor eller härdat glas, för att skapa möbler som inte bara är vackra utan också robusta och slitstarka. Varje soffbord är noggrant tillverkat med precision i detaljer och gedigna hantverkstraditioner, vilket ger dig ett verkligt mästerverk av möbeldesign som kommer att vara en stolt del av ditt hem under lång tid framöver.