Golvlampor

En golvlampa i design kan verkligen förhöja stämningen och känslan i ett rum och är ett viktigt val när det gäller funktionsbelysning. En del lampor ur vårt sortiment är mycket mer än bara belysning, de fungerar lika bra som skulpturala inredningsdetaljer och kan sätta stor prägel på inredningen. I den här kategorin finner du eleganta golvlampor i design, allt från välkända klassiker till nya trendfavoriter, just för att du ska hitta någon som du tycker om.

Sortering Path Copy

Standardsortering

Sortera efter mest sålda

Sortera efter nyhet

Sortera efter lägsta pris

Sortera efter högsta pris

Produkttyp Path Copy

Taklampor

Bordslampor

Vägglampor

Golvlampor

Spotlights

Utebelysning

Ljuskällor

Bumling

Star spotlight

Portabla Lampor

Pendlar

Plafonder

Enigma lampa

Flock of light

PH 5

Heracleum

Sarfatti

Caravaggio lampor

Skygarden lampa

Varumärke Path Copy

Menu

Flos

Light-Point

Ferm Living

Texa

ZLAMP

New Works

ClassiCon

Le Klint

Vipp

Antidark

Konsthantverk

DCW éditions

Muuto

Oluce

Watt & Veke

Louis Poulsen

Seletti

HAY

Wästberg

&tradition

Ateljé Lyktan

Grupa Products

Luceplan

Örsjö

Foscarini

Marset

Martinelli Luce

Moooi

Northern

Bsweden

Fritz Hansen

Santa & Cole

Artek

Tom Dixon

Artemide

Secto Design

Återställ filtrering

(165)

Ladda fler

Golvlampor i design gör rummet komplett

Områdesbelysning i form av golvlampor är ett viktigt val. Det är ett bra alternativ för att tillföra extra belysning till ett rum där det inte finns tillräckligt med naturligt ljus eller för att skapa fokus på specifika detaljer i rummet. Samtidigt kan de användas för att skapa ett intressant designelement i ett rum. Med formstark design kan en golvlampa sätta karaktär till rummet du inreder. Att en golvlampa i design har kommit att bli en uppskattad inredningsdetalj är ingen tillfällighet. Med vackert formspråk i klassisk och ikonisk stil kan våra produkter skapa en unik atmosfär. Söker du en elegant lampa med många möjligheter? Då kan det vara en idé att välja en golvlampa som är flexibel och böjer sig i en båge ut mot rummet. På så sätt kan ljuset riktas över fler än ett ställe. Annars är ett alternativ en tidlös klassiker som ger ett mjuk och jämnt ljus som justeras med hjälp av en dimmer. I den här kategorin finns en hel del vackra golvlampor och valmöjligheterna är många här på Miljögården.  

Något för alla stilar

Vårt utbud av golvlampor i stilren design är brett. Det finns alternativ av olika sorters material, så som trä, metall eller glas och alla i olika färger. Hitta ett formspråk som du tycker om och som passar i miljön du vill inreda. Oavsett vilken personlig smak du har, så har vi golvlampor för alla inredningsstilar. För dig som är ute efter någon enkel design, har vi många alternativ i sobra och jordnära färger i klassiskt tidlösa material. Söker du däremot något mer dramatiskt och iögonfallande har vi också flera alternativ i den stilen.  Du är alltid välkommen in i vårt showroom i Lund för att titta närmare på våra produkter. Annars är det smidigt att beställa online och du får din drömlampa levererad hem till dig. Ta gärna en titt på vår noga utvalda kollektion från kända märken!