Golvlampor

Golvlampor i design kan verkligen förhöja stämningen och känslan i ett rum och är ett viktigt val när det gäller funktionsbelysning. En del lampor ur vårt sortiment är mycket mer än bara belysning, de fungerar lika bra som skulpturala inredningsdetaljer och kan sätta stor prägel på inredningen. I den här kategorin finner du eleganta golvlampor i design, allt från välkända klassiker till nya trendfavoriter, just för att du ska hitta någon som du tycker om.

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Produkttyp Path Copy

Taklampor

Bordslampor

Vägglampor

Golvlampor

Spotlights

Utebelysning

Ljuskällor

Bumling

Star spotlight

Portabla Lampor

PH lampa

Flowerpot

Glödlampor

Pendlar

Plafonder

Enigma lampa

Flock of light

PH 5

Heracleum

Sarfatti

Caravaggio lampor

Skygarden lampa

Varumärke Path Copy

Foscarini

DCW éditions

LOOM Design

Tom Dixon

Light-Point

Louis Poulsen

Artemide

Muuto

Lyfa

Audo Copenhagen

Ateljé Lyktan

Flos

Ferm Living

Texa

ZLAMP

New Works

ClassiCon

Le Klint

Vipp

Antidark

Konsthantverk

Oluce

Watt & Veke

Seletti

HAY

Wästberg

&tradition

Grupa Products

Luceplan

Örsjö

Marset

Martinelli Luce

Moooi

Northern

Bsweden

Fritz Hansen

Santa & Cole

Artek

Secto Design

Återställ filtrering

(170)

Ladda fler

Design och funktion i ett

När du väljer en golvlampor är det viktigt att tänka både på dess design och dess funktion. En väl vald golvlampa kan fungera som ett konstverk i sig, samtidigt som den fyller en viktig praktisk funktion. Vissa av våra golvlampor är mer än bara ljuskällor, de är skulpturala inredningsdetaljer som kan sätta stor prägel på ett rum. Dessa lampor är utformade för att vara både vackra och funktionella, och de kan bidra till att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär i ditt hem.

Golvlampor är också ett utmärkt sätt att tillföra extra belysning till ett rum. De kan användas för att lysa upp mörka hörn, skapa fokus på specifika inredningsdetaljer eller helt enkelt för att ge ett mjukt, allmänt ljus som kompletterar annan belysning. Golvlampor kan också vara ett praktiskt val i rum där det inte finns tillräckligt med naturligt ljus, eller där det behövs extra ljus för att läsa eller arbeta.

Skapa atmosfär med rätt belysning

Belysning är en nyckelfaktor för att skapa rätt atmosfär i ett rum, och golvlampor spelar en viktig roll i detta avseende. En välplacerad golvlampa kan skapa en varm och inbjudande känsla, samtidigt som den ger tillräckligt med ljus för att rummet ska vara funktionellt. Med en dimmerfunktion kan du enkelt justera ljusstyrkan efter behov och skapa den perfekta stämningen för olika tillfällen, vare sig det är en mysig kväll hemma eller en fest.

Golvlampor i formstark design kan också fungera som fokuspunkter i ett rum. En lampa med en unik och iögonfallande design kan dra blickarna till sig och bli ett samtalsämne. Genom att välja en lampa med ett vackert formspråk och högkvalitativa material kan du skapa en sofistikerad och elegant atmosfär som lyfter hela rummet. Vårt sortiment inkluderar många eleganta klassiker och ikoniska modeller som har stått sig över tid, samt nya trendfavoriter som speglar aktuella designtrender.

Flexibla och användarvänliga golvlampor

Golvlampor som är flexibla och kan justeras efter behov är ett utmärkt val för den som vill ha mångsidig belysning. En modell som böjer sig i en båge ut mot rummet ger möjlighet att rikta ljuset över flera olika områden, vilket kan vara praktiskt i vardagsrum eller arbetsrum. För dig som söker en tidlös klassiker är en lampa med mjukt, jämnt ljus och dimmerfunktion ett bra alternativ. Detta gör att du kan anpassa belysningen efter olika situationer och skapa en behaglig atmosfär oavsett tid på dygnet.

Materialvalet är också viktigt när det gäller golvlampor. Vi erbjuder ett brett urval av lampor i olika material som trä, metall och glas. Varje material har sina egna unika egenskaper och kan bidra till olika typer av inredningsstilar. Trälampor ger en varm och naturlig känsla, medan metallampor kan ge ett mer modernt och industriellt utseende. Glaslampor kan vara eleganta och sofistikerade och passar bra i mer klassiska eller moderna inredningar.

Något för alla stilar

Oavsett vilken stil du föredrar har vi golvlampor som passar just dina behov. För en enkel och tidlös inredning erbjuder vi många alternativ i sobra och jordnära färger. Dessa lampor är perfekta för att skapa en harmonisk och avkopplande atmosfär. Om du däremot är ute efter något mer dramatiskt och iögonfallande har vi också flera alternativ i den stilen. Våra lampor finns i många olika färger och designer, så det är lätt att hitta något som passar just din personliga smak och inredningsstil.

Besök vårt showroom eller beställ online

För att verkligen kunna uppskatta våra golvlampor rekommenderar vi att du besöker vårt showroom i Lund. Här kan du se och känna på våra produkter i verkligheten och få en bättre uppfattning om hur de skulle passa i ditt hem. Vår personal finns också på plats för att hjälpa dig med tips och råd kring vilken lampa som skulle passa bäst för dina behov.

Om du föredrar att handla online kan du enkelt beställa från vår webbplats och få din drömlampa levererad direkt hem till dig. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa lampor från kända märken, och vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga kundupplevelse.

 

Vanliga frågor om golvlampor

Vilka typer av golvlampor finns det?

Vi erbjuder ett brett utbud av golvlampor, inklusive klassiska, moderna och skulpturala designer. Våra lampor finns i olika material som trä, metall och glas, och i en mängd olika färger för att passa alla inredningsstilar.

Hur väljer jag rätt golvlampa för mitt rum?

Tänk på rummets övergripande stil och färgschema när du väljer golvlampor. En klassisk lampa i neutral färg kan passa i de flesta rum, medan en mer dramatisk design kan bli ett intressant fokuspunkt. Fundera också på lampans funktion – behöver du riktat ljus eller allmän belysning?

Kan jag se lamporna i verkligheten innan jag köper?

Ja, du är alltid välkommen till vårt showroom i Lund där du kan se och känna på våra produkter innan du bestämmer dig. Vi erbjuder också en smidig onlinebeställning med leverans direkt hem till dig.

Hur underhåller jag golvlampor?

För att hålla dina golvlampor i gott skick, damma av den regelbundet med en mjuk trasa. Om lampan är gjord av metall eller glas kan du använda en fuktig trasa för att ta bort smuts och fingeravtryck. Se till att lampan är avstängd och sval innan rengöring.

Finns det energisnåla alternativ?

Ja, många av våra golvlampor är kompatibla med LED-lampor, vilket är ett energisnålt alternativ som dessutom har lång livslängd. Kontrollera produktinformationen för att se vilka lampor som är LED-kompatibla.