Louis Poulsen

NJP Mini Bordslampa

Louis Poulsen

NJP Mini Bordslampa

5 350 kr5 590 kr
4 280 kr4 472 kr

NJP Mini Bordslampa från det danska varumärket Louis Poulsen.

PRODUKTBESKRIVNING

NJP Mini är den senaste tillskottet till NJP-serien designad av den prestigefyllda japanska designstudion Nendo i samarbete med Louis Poulsen. Nendo designade den ursprungliga NJP-serien för Louis Poulsen 2015, och NJP Mini gör serien ännu mer mångsidig. Medan NJP-bordet är en modern tolkning av den klassiska arkitektlampan med två leder på den långa armen för flexibilitet, är NJP Mini en mindre version med proportioner som är mer nedskalade.

NJP Mini har en unik bakre skärmöppning som möjliggör en steglös justering av det organiska huvudet. Tillsammans med den smidiga roterbara funktionen på armen, som kan rotera 342° runt basen, ger den användaren frihet att rikta ljuset precis där det behövs. Dess kompakta storlek gör den idealisk för att skapa små öar av lugnande ljus i sovrummet, vardagsrummet och hemmakontoret, men också i offentliga miljöer som caféer, hotellrum, kontor och loungeområden.

Med sitt minimalistiska designkoncept och högkvalitativa material passar NJP Mini in i alla interiörer och ger ett mjukt och behagligt ljus som hjälper till att skapa en avslappnande och harmonisk atmosfär. NJP Mini är perfekt för dem som söker en funktionell och vacker lampa som kan passa in i alla typer av inredning.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Louis Poulsen

Formgivare

Nendo

Kategorier

Belysning , Bordslampor

Bredd

16 cm

Höjd

41,5 cm

Längd

16 cm

Material

Bas: Stål. Arm och lamphuvud: Aluminium.

Ljuskälla

LED 2700K 10W

IP-klass

IP20

Leveranstid

Normalt Lagervara

Ladda ner produktblad