&tradition

Flowerpot VP3 Bordslampa

&tradition

Flowerpot VP3 Bordslampa

3 425 kr 2 877 kr

Nollställ

Bordslampan Flowerpot VP3 från &tradition. En omtyckt lampa i ikonisk design.

PRODUKTBESKRIVNING

Flowerpot VP3 Bordslampa

Här syns en tidlös designikon som passar in i olika inredningsstilar, hem och miljöer. Verner Pantons bordslampa Flowerpot VP3 från danska &Tradition består av flera halvklotformade delar som binds samman av ett smalt och enkelt stativ.

Mer om Flowerpot VP3 Bordslampa:

Flowerpot VP3 Bordslampa designades av Verner Panton år 1968, lagom till när Flower-power rörelsen gjorde sitt intåg. Idén till namnet Flowerpot kom efter den pågående freds och kärleksrörelsen som då ägde rum. Med lampans unika och enkla form har den länge visat sig ha en hållbar designkvalitet och dessutom belönats med flera priser genom åren. Flowerpot VP3 Bordslampa har utvecklats till en riktig klassiker inom designvärlden.

Egenskaper:

Bordslampan Flowerpot VP3 Bordslampa finns att välja i en stor mängd olika färger som vit, svart, grå, gul och blå och kan också väljas i flera metalliska utföranden som rostfritt stål och mässing. Lampan tillverkas i lackad metall med undantag för modellerna i mässing och rostfritt stål. Flowerpot VP3 Bordslampa har en diameter på 23 cm och en höjd på 50 cm.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

&tradition

Formgivare

Verner Panton

Produktetiketter

Flowerpot , Flowerpot Kampanj

Höjd

49 cm

Diameter

Ø: 23 cm

Material

Lackerad aluminium, textilkabel

Ljuskälla

E27 max 40 Watt / 7 Watt CFL

Leveranstid

Ca 2-3 veckor