Flos

Gustave Residential Portabel Bordslampa

Flos

Gustave Residential Portabel Bordslampa

3 820 kr4 590 kr
3 056 kr3 672 kr

Portabel bordslampa från Flos.

PRODUKTBESKRIVNING

Gustave Residential är en elegant och tidlös liten lampa designad av Vincent Van Duysens för Flos. Proportionerna i lampans komponenter är tilltagna, medan formerna är mjuka. På/av-knappen är mycket intuitiv; enheten slås på eller av genom att helt enkelt röra vid lampans huvud vilket skapar en taktil relation med objektet.

En genialisk kombination av lysdioder, en patenterad lins och den unika placeringen av den räfflade linsen sänder ljuset på ett unikt sätt. Van Duysens egenutvecklade ljusteknik togs fram i utvecklandet av hans bästsäljande lampa Oblique och samma teknik används även i den här lampan. Tack vare denna teknik sänder Gustave ut en stark ljusstråle som faller snett från lamphuvudet på den upplysta ytan och sträcker sig runt med en 360 graders effekt. Trots sin ringa storlek, upplyser Gustave perfekt en bred yta som sträcker sig upp till en meter och bildar en ring med ett skuggigt centrum.

Lampans belysningsanordning är gjord av utbytbara komponenter för att förlänga lampans liv. Laddas med USB-C-kabel som köpes separat.

 

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Flos

Formgivare

Vincent Van Duysen

Höjd

23 cm

Diameter

15,5 cm

Material

Aluminium

Ljuskälla

LED 2,5W, 2700K (ingår)

IP-klass

IP54

Leveranstid

Ca 1-3 veckor