Caravaggio lampor

Caravaggio lampor tillhör några av Lightyears mest populära armaturer. Detta är mycket tack vare sitt vackra formspråk och för att skärmen ger ett väldigt bra ljus. Modellen finns både som tak- och vägglampa. Designad år 2005 av den prisbelönta formgivaren Cecilie Manz.

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Produkttyp Path Copy

Taklampor

Bordslampor

Vägglampor

Golvlampor

Spotlights

Utebelysning

Ljuskällor

Bumling

Star spotlight

Portabla Lampor

PH lampa

Flowerpot

Glödlampor

Pendlar

Plafonder

Enigma lampa

Flock of light

PH 5

Heracleum

Sarfatti

Caravaggio lampor

Skygarden lampa

Varumärke Path Copy

Fritz Hansen

Återställ filtrering

(4)

Inred ditt hem med Caravaggio lampor

Caravaggio pendel är taklampan som har en fin balans mellan lampskärmens feminina linjer och upphängts mer maskulina ton. Formgivaren Cecilie Manz arbetar mycket med detaljer, så som sättet den matta textilkabeln bryter av mot lampans blanka lack. Detta gör att pendeln passar otroligt väl ovanför köksbordet. Den öppna ovandelen gör att textilkabeln blir belyst, något som framhäver texturen i pendelns design. Lampan har ett ljusutsläpp på ovansidan vilket skapar en mysig stämning i rummet. Caravaggio lampor finns i flera material, färger och storlekar. Välj mellan vitt munblåst opalglas, mattlackerad metall i färger vitt, svart och grått. Hänger lika fint i ensamt som i grupp.

Baserad på formen från pendeln har Cecilie Manz skapat en vägglampa med rena linjer och som framförallt är funktionell. Vägglampans enkla skärm sitter monterad på ett flexibelt stativ som gör det möjligt att vrida och rikta ljuset. Skärmens rörlighet gör den lämplig för alla rum som vardagsrum, kök eller sovrum. Caravaggio vägglampa har ett sken som är väl anpassat för den mysiga hörnan eller som läslampa. Välj även här mellan vitt munblåst opalglas, matlackerad metall vitt, svart och grått.

Sedan sin lansering har Lightyears Caravaggio lampor haft en frekvent utveckling med introducering av nya material och modeller. Både pendeln och vägglampan kan fås i opalglas och mattlack. Serien innehåller flertal lampor med samma klassiska formspråk.