Foscarini

Caboche Plus Grande Mylight Pendel

Foscarini

Caboche Plus Grande Mylight Pendel

34 580 kr

Caboche Plus Grande Mylight Pendel, en taklampa i vacker design. Formgiven i en mix av funktionalitet och kreativitet. Taklampan är dimbar via Bluetooth.

PRODUKTBESKRIVNING

Caboche Plus Grande Mylight Pendel – design och teknik i ett

Caboche Plus Grande Mylight Pendel är en taklampa designad av Patricia Urquiola och Eliana Gerotto för Foscarini år 2005. Caboche har karaktär och utstrålar elegans och exklusivitet. En designikon som kommer från en sammanslagning av teknik och kreativitet.

Om Caboche Plus Grande Mylight Pendel

Taklampan Caboche Plus Grande Mylight Pendel har en yta som liknar stora vattendroppar. Dessa prismor är tillverkade i transparent akrylplast och opalglas. Ordet Caboche betyder kålhuvud, något som också varit inspirerande vid lampans vackra formgivning. Kombinationen av materialen resulterar i att behagligt ljus reflekteras genom prismorna.

Egenskaper

Caboche Plus Grande Mylight Pendel finns i två färger, transparent och Grigio. Måtten på taklampan är: Höjd: 28 cm, Diameter: 70 cm. Lampan kan dimmas via Bluetooth med Foscarinis MyLight app. Caboche Plus Grande Mylight Pendel och kabeln har en total höjd på 198 cm.

 

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Foscarini

Kategorier

Belysning , Pendlar , Taklampor

Höjd

28 cm

Diameter

70 cm

Material

Polymetylmetakrylat, blåst glas, förkromad metall, aluminium

Ljuskälla

LED 28W Dimbar (Ingår)

Leveranstid

ca 3 veckor