Luceplan

Levante suspension A06 Pendel

Luceplan

Levante suspension A06 Pendel

fr. 15 525 kr

Nollställ

Höj- och sänkbar lampa i aluminium med stilrent och elegant utseende. En av Luceplans många favoriter. Dimbar driver ingår.

PRODUKTBESKRIVNING

Marco Spatti, bosatt och verksam i Milano, har skapat pendellampan Levante A06 som är det första verket för den italienska belysningstillverkaren Luceplan. Designen är inspirerad av bladen på Dionaea, Venus flugfälla, och utstrålar en verkligt poetisk känsla. Lampans tre tunna fack är tillverkade av ett nytt material som Spatti upptäckte i livsmedelsindustrin. På samma sätt som asiatiskt rispapper sprider dessa fack ljuset från den inbyggda LED-lampan över hela ytan.

Luceplan erbjuder Levante A06 i två olika storlekar. Oavsett vilken version du väljer kan du välja mellan dimningsalternativen TRIAC (kräver en 3-trådig kabel) eller DALI (kräver en 5-trådig kabel). Trots sin relativt stora storlek ger Luceplan Levante A06 en luftig och transparent känsla till taket. Dessa vackra belysningsarmaturer är perfekta både för privata vardagsrum och offentliga utrymmen och kan förhöja atmosfären på ett utmärkt sätt.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Luceplan

Formgivare

Marco Spatti

Kategorier

Belysning , Pendlar , Taklampor

Material

Aluminiumstruktur, PET-diffusor

IP-klass

IP20

Leveranstid

2-3 veckor