Louis Poulsen

Moser Taklampa

Louis Poulsen

Moser Taklampa

5 740 kr 4 592 kr

Nollställ

Moser Taklampa, en design av keramikkonstnären Anu Moser där hennes formspråk betraktas som mycket personligt. Den noggrant utformade upphängningen gör pendeln både funktionell och vacker att se på. Ett elegant val som passar i alla rum.

PRODUKTBESKRIVNING

Moser Taklampa – för ett modernt sken

Moser är en taklampa designad av den svenska keramikern och designern Anu Moser år 2002 för varumärket Louis Poulsen. Formgivaren Moser skapade lampan efter att ha inspireras av formerna som bildas vid glasblåsning.

Om Moser Taklampa

Lampan är formgiven i en stilren, minimalistisk design med en droppform likt en glaskula. Moser Taklampa är tillverkad i högkvalitativt matt vitt opalglas som ger ett soft och behagligt ljus. Moser taklampa hänger i en stilren och enkel pendel i polerat aluminium. Då pendeln är helt sluten avskärmas ljuskällan och skapar en behaglig och jämn ljusspridning. Med sin minimalistiska design passar taklampan i många typer av rum. Lampan kan med fördel också hängas i olika gruppkonstellationer.

Egenskaper

Moser Taklampa finns i tre olika storlekar, liten, mellan och stor. Måtten är följande: Diameter: 18,5 cm, 20,5 cm och 25 cm. Lampans upphäng är av polerat aluminium och skärmen av munblåst matt vitt opalglas.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Louis Poulsen

Formgivare

Anu Moser

Kategorier

Belysning , Pendlar , Taklampor

Höjd

25,5/28,5/36 cm

Diameter

Ø: 18,5 cm / Ø: 20,5 cm / Ø: 25 cm

Material

Upphäng: Polerat aluminium. Skärm: Munblåst matt vitt opalglas.

Ljuskälla

Liten/Mellan/Stor - 1x8W TC-DSE E27 / 1x20W TC-TSE E27 / 1x23W TC-TSE E27

IP-klass

IP20

Leveranstid

ca 2 - 3 veckor