Louis Poulsen

Toldbod Glas Taklampa

Louis Poulsen

Toldbod Glas Taklampa

4 455 kr 3 564 kr

Nollställ

Toldbod är taklampan som kan ge ditt hem ett behagligt ljus under lång tid framöver. Med sin enkla och klassiska form är den stilmässigt hållbar och passar lika bra i köket som på kontoret.

PRODUKTBESKRIVNING

Toldbod Glas Taklampa – stilmässigt hållbar

Toldbod Glas är en taklampa designad av Poul Henningsen för det danska belysningsvarumärket LouisPoulsen. Takpendeln lanserades i sin nuvarande form år 2002. Toldbod ger ett mjukt och jämnt ljus där större delen av ljuset riktas nedåt. Med sin tidlösa form kommer Toldbod taklampa hålla stilmässigt under många år.

Om Toldbod Glas Taklampa

Toldbod takpendel är elegant formgiven av vitt minblåst opalglas och borstat rostfritt stål. Lampan ger ett behagligt bländfritt ljus nedåt och en soft belysning i övriga rummet. Toldbod Glas taklampa följer formen av de övriga Toldbod-produkterna som är formgivna utifrån PH-ellipsens reflektor. Den enkla designen gör att lampan kan användas i flera olika miljöer.

Egenskaper

Måtten på Toldbod takpendel är: Diameter: 25 cm, Höjd: 25 cm. Taklampans material består av munblåst opalglas och borstat rostfritt stål. Det ingår en Takkopp samt en 3 meter lång vit textilledning.

 

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Louis Poulsen

Formgivare

Louis Poulsen A/S

Kategorier

Belysning , Pendlar , Taklampor

Höjd

25 cm

Diameter

Ø: 25 cm

Material

Munblåst vitt opalglas och borstat rostfritt stål

Ljuskälla

1x25W QT-ax 14 G9

Leveranstid

ca 2-3 veckor