Skygarden lampa

Inredningen i ett rum är inte helt komplett utan en taklampa. En Skygarden taklampa är mer än bara en källa till allmänbelysning – det är också en fin inredningsdetalj. Taklampan är mer än ett estetiskt uttryck. Det är viktigt att lampan ger ett behagligt ljus som passar in i det tänka rummet. Skygarden lampa är en designklassiker som passar både hemmet och i andra miljöer.

Sortering Path Copy

Våra favoriter

A-Ö

Mest sålda

Nyheter

Lägsta pris

Högsta pris

Produkttyp Path Copy

Taklampor

Bordslampor

Vägglampor

Golvlampor

Spotlights

Utebelysning

Ljuskällor

Bumling

Star spotlight

Portabla Lampor

Pendlar

Plafonder

Enigma lampa

Flock of light

PH 5

Heracleum

Sarfatti

Caravaggio lampor

Skygarden lampa

Varumärke Path Copy

Flos

Återställ filtrering

(2)

Förhöj stämningen med Skygarden lampa

Det sägs att rummets taklampor sätter stämningen i ett rum, något som Skygarden verkligen gör. Skygarden lampa är en modern taklampa designad av Marcel Wanders för det italienska belysningsvarumärket Flos. Enligt formgivaren var det hans egna blommönstrade tak som fick bli inspirationen till insidan av Skygarden taklampa. Lampan har en elegant insida som är tillverkad av gips med en vit struckatur, något som ger lampan ett vackert uttryck. Utsidan är lackad med matt eller blank lack, vilket ger lampan fina kontraster i sin helhet.

Med Skygardens lampa blir inte bara inredningen komplett, den ger också ett mjukt och behagligt ljus. Med sin tidlösa och eleganta design passar den utmärkt i alla typer av inredningar, både i hemmet och i offentliga miljöer.

Skygarden lampa finns i två olika storlekar, en mindre och en större variant. De heter Skygarden 1 och Skygarden 2.