Skygarden

Inredningen i ett rum är inte helt komplett utan en taklampa. Skygardens taklampor behövs inte bara för allmänbelysningen utan är också en fin inredningsdetalj. Taklampan är mer än ett estetiskt uttryck. Det är viktigt att lampan ger ett behagligt ljus som passar in i det tänka rummet. Skygarden taklampa är en designklassiker som passar både hemmet och i andra miljöer.

Sortering Path Copy

Standardsortering

Sortera efter mest sålda

Sortera efter nyhet

Sortera efter lägsta pris

Sortera efter högsta pris

Produkttyp Path Copy

Taklampor

Bordslampor

Vägglampor

Golvlampor

Spotlights

Utebelysning

Ljuskällor

Bumling

Star spotlight

Pendlar

Plafonder

Enigma

Flock of light

PH 5

Heracleum

Sarfatti

Caravaggio

Skygarden

Vaurmärke Path Copy

Flos

Återställ filtrering
Skygarden 1 Taklampa

Fler varianter

Skygarden 1 Taklampa

Flos

26 065 kr
Skygarden 2 Taklampa

Fler varianter

Skygarden 2 Taklampa

Flos

35 745 kr

Förhöj stämningen med Skygarden

Det sägs att rummets taklampor sätter stämningen i ett rum, något som Skygarden verkligen gör. En vackert modern taklampa som är designad av Marcel Wanders för det italienska belysningsvarumärket Flos. Enligt formgivaren var det hans egna blommönstrade tak som fick bli inspirationen till insidan av Skygarden taklampa. Lampan har en elegant insida som är tillverkad av gips med en vit struckatur, något som ger lampan ett vackert uttryck. Utsidan är lackad med matt eller blank lack, vilket ger lampan fina kontraster i sin helhet.

Med Skygarden blir inte bara inredningen komplett, den ger också ett mjukt och behagligt ljus. Med sin tidlösa och eleganta design passar den utmärkt i alla typer av inredningar, både i hemmet och i offentliga miljöer.

Skygarden taklampa finns i två olika storlekar, en mindre och en större variant. De heter Skygarden 1 och Skygarden 2.