Light-Point

Cube LED Vägglampa

Light-Point

Cube LED Vägglampa

fr. 3 485 kr

Nollställ

Cube vägglampa från Light-Point i två olika storlekar och ljusprojektioner.

PRODUKTBESKRIVNING

CUBE och CUBE XL från Light-point är två moderna lampor som passar perfekt för att lysa upp både inomhus- och utomhusmiljöer. Med en stilren design av Ronni Gol, som förstår värdet av ”less is more”, så tillför dessa lampor enkelhet och elegans till vilket rum eller uteplats som helst.

CUBE är den mindre av de två och mäter 10 x 10 x 10 cm. CUBE DOWN är en liten vägglampa som kastar sitt ljus nedåt. Med endast 3W LED är den mycket billig att driva och lämpar sig för diskret belysning inomhus och utomhus utan att blända.

CUBE XL är den större versionen och mäter 15 x 15 x 15 cm. Denna lampa ger ett härligt diffust ljus till både inomhus- och utomhusområden, och finns tillgänglig som down- och up/down-versioner. Med en stilren och modern design ger CUBE XL en elegant touch till din belysning och skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Båda lamporna i CUBE-serien är tillverkade av högkvalitativ aluminium och glas, och är IP54-godkända vilket gör dem lämpliga för utomhusbruk. Oavsett vilken storlek och version du väljer, kommer en CUBE-lampa att ge ett stilrent uttryck och samtidigt ge en diskret och behaglig belysning i alla miljöer.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Light-Point

Formgivare

Ronni Gol

Produktetiketter

Belysningkampanj

Material

Aluminium

Ljuskälla

LED

IP-klass

IP54

Leveranstid

1-2 veckor