Rowico Home

Carradale Matbord 220

Rowico Home

Carradale Matbord 220

14 995 kr15 559 kr
12 745.75 kr13 225.15 kr

Matbordet Carradale från Rowico med bordsskiva i massiv ek. Bordet är 220cm långt och finns i tre olika utföranden. Bordet förlängs enkelt med tilläggsskivor, dessa hittar du här.

 

Bordet levereras omonterat i platta paket och egen montering krävs.

PRODUKTBESKRIVNING

Carradale matbord i FSC-certifierad ek är ett stilfullt val för ditt hem. Bordet har en längd på 220 cm och en tvådelad massiv bordsskiva med borstad yta som ger det en tidlös kvalitet. De V-formade benen i svart pulverlackad metall ger bordet ett modernt uttryck. En utav fördelarna med Carradale matbord är möjligheten att utöka dess storlek med 1 eller 2 tilläggsskivor à 50 cm, vilket gör det passande för olika sällskap.

Bordet är behandlat med Rubio Monocoat för att ge det en tålig yta som står emot slitage väl. Det behöver ingen ytterligare behandling innan användning. För att bevara bordets skick rekommenderas regelbundet underhåll med RUBIO Surface Care för rengöring av fläckar (vid behov) samt RUBIO Refresh Eco för uppfräschning av träytan (vid behov, upp till 4 gånger per år). Carradale matbord är en stilfull och praktisk möbel som kommer att passa fint i ditt hem under många år.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Rowico Home

Kategorier

Bord , Matbord

Bredd

100 cm

Höjd

75 cm

Längd

220 cm

Material

Massiv ek, pulverlackad metall i sandstruktur.

Leveranstid

Normalt lagervara