Miljögården Design

Matbord Elsa

Miljögården Design

Matbord Elsa

fr. 25 990 kr

Beställningsvara

Ett elegant matbord som inbjuder till långa middagar från Miljögården Design.

PRODUKTBESKRIVNING

Möbelserien Elsa från Miljögården design har nu utökats med även ett matbord. Ett smäckert bord med lutande ben som ger bordet en vacker balans och genom sin design visuellt visar på stabilitet. Benets lutning och dess mjuka kantprofil bidrar till att bordet andas lätthet.

Har du mycket eller lite plats? Du kan välja att köpa till en eller två tilläggsskivor. Med två tilläggsskivor rymmer bordet upp till 10 sittande gäster. Tilläggsskivorna fästes genom medföljande trästag som monteras lätt på undersidan av bordet. Bordet kommer med förberedelse för tilläggsskivor, dessa kan kompletteras vid ett senare tillfälle, men vi rekommenderar att beställningen av tilläggsskivor sker vid samma köptillfälle som bordet för att undvika för stora skiftningar i träets utseende.

Vill du ha ditt Elsa-matbord i ett annat träslag eller storlek? Kontakta oss gärna för prisuppgift. Önskas en annan ytbehandling såsom vitolja, såpa eller matt klarlack är det samma pris som naturell olja – kontakta oss så hjälper vi dig att lägga en beställning.

Alla möbler från Miljögården Design produceras lokalt i Skåne med Miljö och korta transporter i åtanke.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Formgivare

Gustav Blomsterberg

Kategorier

Bord , Matbord , Övrigt , xyz

Produktetiketter

#mg-design

Bredd

95 cm

Höjd

74 cm

Längd

220 cm

Material

Massivträ

Leveranstid

Ca 6 veckor