Dux

Karin Soffbord

Dux

Karin Soffbord

16 035 kr

Beställningsvara

Här möts elegant formgivning och funktion i ett. Tillsammans bildas ett fantastisk soffbord som ger det där lilla extra till ditt hem.

PRODUKTBESKRIVNING

Karin soffbord – elegant och flyttbar design

Karin soffbord är tillverkat av möbeltillverkaren Dux och designat år 1969 av formgivaren Bruno Mathsson. Soffbordet har skapats som ett komplement till serien Karin. Alla möbler i Karin-serien har en igenkänning tack vare sin stålställning och klotformade hjul.

Om Karin soffbord

Karin Soffbord är ett tidlöst soffbord som passar till Karin-möblerna som till din favoritfåtölj eller soffa. Tack vare sin hjul är bordet lätt att flytta omkring både hemma och på kontoret. Soffbordet Karin består av ett underrede i förkromat stål tillsammans med en toppskiva i naturlig Carrara marmor. Utifrån sitt enkla och stilrena utseende passar soffbordet lika fint i olika miljöer och bidrar till ett lyft för samtliga möbelgrupper, soffor eller fåtöljer.

Egenskaper

Måtten är 65×65 cm med en höjd på 33 cm på soffbordet Karin. Det är en bra storlek som gör det möjligt att använda både som soffbord och som sidobord. Toppskivan till bordet finns att välja mellan vit och svart marmor.

PRODUKTINFORMATION

Artikelnummer

Inget val gjort

Varumärke

Dux

Formgivare

Bruno Mathsson

Kategorier

Bord , Soffbord , xyz

Produktetiketter

Karin

Bredd

65 cm

Höjd

33 cm

Leveranstid

6 – 8 veckor